10 billiga påskdukning stilar att kopiera

10 påskebord stilarter at kopiere

Vil du lave en billig påskedug, der stadig ser luksuriøs ud? Lad være med at kigge for her anbefaler jeg de absolut bedste påskeduge du finder. De er både kreative, sjove, nemme OG billige at lave. Det er netop, hvad påsken er, dvs. legende og sjov? Påsken som helligdag er blevet mere og mere populær år for år, og den signalerer stærkt forår og bedre tider. Vinteren i år har været den længste fase i menneskets minde, så vi har brug for glade kaniner, farverige æg, skøre påskeringe med koste og alle de andre sjove ting for at bringe foråret en gang for alle.

LÆS MERE: 10 stilfulde påskeæg, der ryster påskebordet i påsken

Her skyder jeg påsken i gang med 10 billige borddækningsstile til påske, som alle kan lave og endda børnene.

Påskebord tips

Påskedug

HVOR smuk er denne glam påskedækning ikke? Ved første øjekast synes du måske, det er kompliceret, ved andet øjekast indser du, at nej det er det ikke. Ud over det service, jeg foreslår nedenfor, kan du købe en masse farverige blomster og male nogle påskeæg for at fikse denne glam-stil.

Fix stilen glam påskeborddækning med farve!

De har brugt en marmor mønstret klud ovenfor men jeg anbefaler en neutral som base ist og du kan finde flere flotte Guld bestik HER Servietter perfekt til glam påske du kan finde HER

 

Her er fokus helt på valg af dug og dækkeservietter. Enkel klassisk borddækning med hvidt porcelæn og et par enkelte tulipaner, pæne og afklædte.

Fix påskestilen rengjort!

Foto: homespo.se

Skal påsken være gul? Absolut ikke og ovenfor ser vi hvorfor. Et helt hvidt, friskt påskebord med få gyldne detaljer, giver et luksuriøst og alligevel enkelt indtryk.

Fix den stilfulde hvide påskedug!

Du kan finde smukt hvidt porcelæn billigt HER Du kan finde smukke lanterner og lysestager HER Du kan finde glamourøst guldbestik HER

Gør det selv påskepynt!

Det kan være hyggeligt at varme påskeborddækningen op med nogle DIY-påskedetaljer. Her ser vi, hvordan du kan genbruge gamle ting som pap, trækasser og retroglas til at lave en personlig borddækning.

BEMÆRK: ingen affiliate links til æggekartoner og gamle dåser, så det må du selv finde :)

Her investerer du helt i farver og går all in à la påskebål. Tænk farverigt stof som base, hvidt porcelæn til balance og masser af farverige påskeæg.

Fix den stilfulde farverige påskedækning med æg i fokus!

Hvem sagde, at påsken skulle være gul? Nej, tag et kig nedenfor og indse, at påsken kan være lige så fin i blåt.

Foto Borddækning fra le Creuset.

Dug med blå og hør servietter, hvor stilfuldt? Her er også brugt små gryder til servering, super smarte og stilrene.

Opsummering – Påskebord

Jeg benytter lejligheden til endnu engang at TAK for så mange søde sjove kommentarer om mit indlæg om træt Instagram-indretning (se linket ovenfor). Det ville jeg aldrig have troet, men derimod en lille hadestorm haha. Det er så interessant at være åbenhjertig ligefrem, som jeg er. Enten skræmmer det, eller også får det andre til at åbne sig. Jeg ved ikke, hvad jeg fik mit djævlenavn af, sandsynligvis fordi jeg blev mobbet i min opvækst. Så kvalte jeg så pokkers meget, at jeg ville sige, men aldrig turde af frygt for, at mobningen ville blive værre.

Så nu som voksen har jeg slet ingen hæmninger med meninger om, hvad jeg tænker både i tale og skrift. Der er lidt, jeg giver tilbage til mobberne dengang, ved at være ligefrem og ærlig i nuet for at inspirere alle til at stå op for deres sag og ikke holde kæft. Hvorfor være som alle andre og tale som alle andre, når du kan køre dit løb og også være unik?

Jeg håber du blev inspireret af mit påskeindlæg ovenfor, og at du prøver at lave nogle af de smukke kreative borddækninger.

Fra kreativitet er født styrken til at turde være unik og som ingen anden!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024