Om

Om Inredningsvis

Indretningsvis.dk blev grundlagt i 2012 af Maria Ljungström og er siden vokset til en af ​​Sveriges største sider om bolig, bolig og livsstil. I dag er Inredningsvis et etableret onlinemagasin og har over 100.000 læsere hver måned. Maria med Inredningsvis figurerer hyppigt i medier som Expressen, GP, Houzz, Hemnet, Dagens Nyheter, GP Bostad m.fl.

Her hos Inredningsvis får du tips om stort set alt indenfor boligindretning. Sådan får du et luksuriøst hjem billigt, hvordan du indretter små hjem større, trendspejder og meget mere. Du kan også tage et kig på de kendte Instagram-hjem, hvor Maria hver søndag interviewer ugens smukkeste Instagram-hjem. Vi tilbyder også alt indenfor livsstil såsom rejsetips, mode, mad, skønhed og tips inden for økonomi/bolig.

Velkommen her og håber du vil blive inspireret VH Team Inredningsvis.

Vil du optræde på Inredningsvis? Vi tilbyder forskellige former for annoncering på nettet, Instagram og sociale medier. Du kan også købe bannerannoncering på Inredningsvis's forside. Vi kan også skræddersy sponsoreret annoncering, så den passer perfekt til din virksomhed, bare fortæl os, hvad du ønsker, så ordner vi det.

Kontakt info@inredningsvis.se for yderligere information og priser.

Inredningsvis i medierne

Følg boligindretning

Om inredningsvis

Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

Annoncer

info@inredningsvis.se

Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024