Restips - 5 kroatien hotell med makalösa lägen

5 hoteller i Kroatien med uovertruffen beliggenhed

Kroatien er en drøm, siger alle, der har besøgt det! Jeg har altid gerne villet derned, og vi må se, om der bliver en tur senere i år. Det er et land, der er vokset på lang sigt i manges øjne. Gennem Kroatiens Riviera-kyster trækkes der straks paralleller til både den franske og italienske riviera. Det der gør Kroatien så populær lige nu er, at det har de samme fordele som andre middelhavslande MEN er billigere.

LÆS MERE: 10 ting at gøre, hvis du rejser til Miami

Her får du nu et rejsetip med 5 foretrukne Kroatien-hoteller, som alle har en uforlignelig beliggenhed!

Hoteller i Kroatien – 5 tips

1. Valamar Argosy

Hotel fakta:

Beliggende på den maleriske og fredelige Babin Kuk-halvø er Valamar Argosy Hotel et nyrenoveret opgraderet 4* hotel. Dens fantastiske anlagte haver, elegante værelser, infinity-pool og rekreationsområde skaber alle betingelserne for en perfekt afslappende og romantisk ferie. Med den gamle bydel i Dubrovnik kun 15 minutter væk og et udvalg af strande inden for rækkevidde, kan du blande og matche de aktiviteter, du elsker, for at skabe en uforglemmelig ferie i Kroatien.

2. Radisson Blu Resort & Spa

Den irske dramatiker George Bernard Shaw sagde engang: “De, der søger paradis på jorden, vil finde det i Dubrovnik.” Byen kendt for sit klare blå vand og de storslåede mure, der omgiver den gamle bydel. Dubrovnik tilbyder en uovertruffen kombination af kultur og skønhed.
LÆS MERE: 5 destinationer i Europa med garanteret sol om vinteren
Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, har en utrolig beliggenhed ved Adriaterhavets kyster.Derudover har Resortet 201 værelser og suiter med praktiske faciliteter såsom minibar og gratis trådløst højhastighedsinternet. Familier eller venner, der rejser sammen, kan også reservere en af ​​vores 207 veludstyrede boliger med tekøkken og spiseplads.

3. Liburna Hotel

Liburna Hotel i byen Korcula har en uforlignelig udsigt, som mange rejsende skriver om. Det er, når Korcula rejser sig som en drøm op af havet omgivet af tåge om morgenen.

Hotel Liburna er designet i moderne, stilfuld indretning, der matcher Middelhavet. Hotellet ligger lige ved havet omgivet af guddommelige fredelige strande. Hvorfor ikke tage en romantisk 10-minutters gåtur ned til landsbyen Korcula og lytte til historier om denne magiske by. Der er også en spa-afdeling og vandsportsaktiviteter omkring hotellet at nyde.

4. Valamar Coral Romantic

Dette fantastiske hotel er beliggende over en idyllisk ø-bugt ved byen Krk, og omgivet af tykke og duftende fyrreskove, er dette hotel perfekt til en afslappende romantisk ferie. Moderne design og middelhavsfølelse af alle værelser og romantiske suiter giver et fristed efter en dag med at udforske den maleriske by Krk, nyde skønheden ved de omkringliggende strande eller slappe af i hotellets egen spa. Vil du forbedre dit rejsebudget lidt, kan du altid benytte lejligheden til at teste et af online bitcoin casinoerne senere på hotelværelset.

Dette dejlige hotel tilbyder også en ægte gourmetoplevelse gennem en buffetrestaurant med show-køkken, som serverer lækre internationale og kroatiske favoritter.

5. Hotel Bellevue Dubrovnik

Jeg slutter af med et af Dubrovniks absolut bedste hoteller! Hotel Bellevue er slående smukt på en 30 m høj klippe, og giver et af de mest filmiske panoramaer af den dalmatiske kyst, du kan få. Hotellet byder på personlig luksus fra første ankomst og det kan næsten føles som om du har din egen luksuscruiser at bo på.

Alligevel er det kun 10 minutters gang ned til det fascinerende middelalderlige centrum af Duvbrovnik. Hvilket betyder, at du har det bedste fra begge verdener. I bunden af ​​klippen ligger hotellets private Pebble Beach, som inviterer dig til at slappe af på en liggestol dagen lang. Det gør det nemt at glemme det svenske vejr i november og bare læne sig tilbage og nyde den varme middelhavssol.

Selvfølgelig vil du virkelig prøve et af disse fantastiske kroatiske hoteller:)

Har du været i Kroatien? nogle rejsetips måske!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024