Att välja rätt förlovningsring - bästa tipsen nånsin

At vælge den rigtige forlovelsesring – bedste tips

At vælge den rigtige forlovelsesring kan være et mareridt, hvis du ikke kender din partners smag! Vi husker alle den klassiske scene i Sex and the City, da Aidan bad den forkerte ven (Miranda) om at vælge Carries forlovelsesring. Det var slet ikke hendes stil, og til sidst tog klassens kvinde, Samantha det rigtige ringvalg. Denne historie er som en forlovelsesmetafor, at vælge den forkerte ring ender i katastrofe, at vælge den rigtige forlovelsesring fører hele vejen til alteret.

Så hvis du er fuldstændig uvidende om forlovelsesringe, hvad skal du så gøre? Der er så mange ting, du skal overveje, inden du køber en forlovelsesring. Vil den partner kunne lide det? Er det den rigtige sten? Er det det rigtige metal? Er det det rigtige stilvalg? At forsøge at finde den rigtige forlovelsesring i junglen af ​​ringe kan være overvældende mentalt.

LÆS MERE: 5 BRYLLUPSBORDE MED ET PERSONLIGT TRUFF

Så hænger der også en anden tvivl i baghovedet… Bliver svaret ja? Eller har jeg bare brugt al denne tid og penge på at blive afvist? Nå, vi kan prøve at sikre os, at det er usandsynligt. Dette kan dog være en meget travl tid, og der er stadig flere spørgsmål, du stiller dig selv. Hvilken dag skal jeg vælge? Jul, nytår og Valentinsdag plejer at være de mest almindelige dage at fri. Så du kan følge trenden eller prøve at være original og vælge en dato, der har en særlig betydning for jer begge.

Med disse spørgsmål af vejen, kan vi nu fokusere på den vigtigste del, at vælge den rigtige forlovelsesring. Lad mig fortælle dig, at du ikke behøver at være guldsmed for at vælge den perfekte ring, og du behøver heller ikke vide noget om smykker. Alt du skal gøre er at være opmærksom på din anden halvdels smag og stil. Kombiner det med den guide, vi har her, og du er sikker på at finde den mest fantastiske forlovelsesring. En forlovelsesring er mere end bare en ring. Det står som et symbol på kærlighed, engagement, gensidig respekt og et evigt forhold.

Så husk det, når vi gennemgår de vigtigste aspekter, du bør overveje, før du stiller DET STORE spørgsmål. Her er de bedste tips til at vælge den rigtige forlovelsesring!

(Indeholder annoncelinks)

Forlovelsesring – bedste tips

Forlovelsesringspidser

Lad os starte med det grundlæggende, først skal du definere et budget. Vælg et beløb, som du kan bruge uden at sætte dig selv i økonomiske problemer. Selvom det ikke er tid til at være billig, bør du heller ikke tage et lån eller maxe dit kreditkort for at købe den perfekte forlovelsesring. Afhængigt af typen af ​​brud er det vigtigste aspekt ved at købe en forlovelsesring ikke, hvor meget du har brugt på den, men hvad det betyder.

Du bør forsøge at fokusere på at få den bedste kvalitet ring til dit budget og baseret på det og den anden persons smag. Husk, at for næsten ethvert budget, vil du altid kunne finde en forlovelsesring af høj kvalitet. Mere end at fokusere på prisen, prøv at fokusere på at få den bedst mulige vielsesring for pengene. Prøv i stedet at fokusere på det bedste penge for pengene.

 

Se efter forlovelsesringe online

Med pengestressen af ​​vejen, begynder vi nu vores søgen efter at finde den perfekte forlovelsesring. Hvis du ikke har erfaring med denne slags ting, eller hvis du ikke kan kende forskel på en ring og en ørering (som nogle mænd ikke kan), så er det bedste skridt at gennemse inspiration til forlovelsesringe online. Prøv at få en fornemmelse af, hvilke slags designs der er tilgængelige, og hvad der almindeligvis bruges. Dette burde give dig en meget bedre idé om det kommende job. Prøv at tænke over, hvordan den anden person ville have det med et bestemt design og forskellige materialer. Når du har gjort dette, ved du nu, hvor du skal lede. På denne måde kan vi lægge nogle designs og materialer til side, som ikke fungerer.

Hvilken smag har din partner?

Det er måske en af ​​de største udfordringer, da det indebærer meget gættearbejde. Gudskelov du har folk på din side. Rådfør dig med nære venner og prøv at bede om deres råd. Dette giver dig mere indsigt i, hvad den anden person kan lide. Tjek de smykker, de bærer, og prøv at se, hvilken slags stil og design de gerne vil have. At gøre disse ting vil hjælpe dig ad denne forræderiske vej.

ADVARSEL: men overvej her historien i Sec and the City. At hvis den forkerte veninde vælger den rigtige ring, så vil valget stadig være forkert:) Så prøv at finde venner, der virkelig Kender den kommende bruds kan lide og smag.

Book en smykkekonsultation

Når du har en god idé om forskellige designs og stilarter, du skal kigge efter, planlæg en konsultation med en smykkebutik. Dette giver dig mulighed for at se de mønstre, du så online personligt. Selvom vi er for afhængige af internettet, er nogle ting bedre personligt. Forlovelsesringe kan på grund af deres lille størrelse virkelig se anderledes ud personligt end på zoomede billeder. Det samme sker med de forskellige metaller og sten. Sørg for at besøge en smykkebutik mindst én gang for at få en personlig fornemmelse af, hvad du leder efter.

På dette tidspunkt bør du have en bedre idé om, hvilken type forlovelsesringe du leder efter. Det er her det sjove begynder, vi deler denne proces op i 2 trin: Valg af stil og valg af materiale. Inden for disse to trin er der nogle vigtige ting at lægge mærke til, og jeg vil guide dig igennem dem alle, én efter én.

Valg af forlovelsesringstil

Dette er lettere sagt end gjort, men nu skulle du have en god idé om, hvilken slags stil og design din anden halvdel kan lide. Der er stadig nogle punkter, vi bør overveje, så vi kan indsnævre antallet af forlovelsesringe, du bør overveje. Her er nogle retningslinjer, du skal følge, før du vælger stilen:

Unikt design eller klassisk og traditionel

Dette afhænger virkelig af partnerens personlighed. Nogle mennesker foretrækker at have excentrisk og unikt tilbehør, herunder forlovelsesringe. Andre foretrækker noget med mere traditionelle linjer, det er mere almindeligt og ønsker ikke at skille sig ud. Det er noget du skal tænke over tidligt og tage dit endelige valg ud fra dette. Hvis din signifikante anden er noget excentrisk og kan lide meget karakteristiske og blingy unikke ting, vil du måske endda overveje en specialfremstillet ring. Selvom dette kræver et lidt større budget, er det værd at kontakte en smykkedesigner, som kan hjælpe dig med at designe den mest specielle og unikke forlovelsesring.

Undgå trends

Du vil måske gerne undgå visse hypede nye trends, som kan forsvinde efter et par år. Dette skyldes, at nogle designs plejer at være populære i fem år eller deromkring, og så forsvinder de for altid. Uanset om du vælger noget eksotisk eller mere traditionelt, vil du gerne sikre dig, at den forlovelsesring, du køber, er et tidløst smykke, der altid vil være elegant. Tænk på Chanel og Louis Vuitton, tidløse klassiske mærker.

Stenens farve

Selvom vi vil dække alle forlovelsesringmaterialer mere detaljeret, bør du overveje farverne, når du vælger stilen. Nogle mennesker kan ikke lide den gule tone af guld, og andre kan ikke lide den metalliske farve af platin og hvidguld. Sørg for, at du ved, hvad din partner kan lide. Fra metallets farve til diamantens farve bør dette afgøres, før vi går videre til næste fase.

Vælg materiale

Det er her, det bliver ekstremt vanskeligt. Især for dem af os, der ikke er fortrolige med ædle metaller, sten og ringe generelt. Bare rolig, jeg har din ryg. Jeg vil gennemgå alle de punkter, du bør overveje, når du køber en forlovelsesring.

At vælge den rigtige sten

Diamanter har forskellige kvaliteter, og valget af den perfekte afhænger af nogle få faktorer. Her er de vigtigste faktorer at overveje, når du vælger din diamant:

Rund – dette er den mest almindelige og traditionelle form. Det er et klassisk snit, der kan fungere vidunderligt alene, eller som kan kombineres. Det er almindeligt, at forlovelsesringe har flere runde diamanter. Du kan ikke gå galt med en rund formet diamant.

Oval – Oval er også et meget traditionelt snit, selvom det er mere excentrisk, er det stadig elegant. Den ovale diamant er utroligt fantastisk, hvis din partner har længere fingre.

Prinsesse – prinsessesnittet er også ekstremt populært. Dens pyramideformede design får diamanten til at virke større, end den faktisk er. Selvom det er lidt mere moderne snit, er det stadig tidløst.

Pudeform – Pudesnittet har fået sit navn fra dets lighed med puder. Det er et mere eksotisk snit, der også er elegant og traditionelt på samme tid. Selvom de først blev introduceret i det 18. århundrede, er deres popularitet steget i de senere år. Det er en blanding mellem en firkantet og afrundet diamantform.

Smaragd – Dette snit er opkaldt efter ligheden mellem smaragdsnit. Det er et vartegn for art deco-perioden og udstråler klarheden af ​​en diamant. Designet fungerer særligt godt med korte fingre, da det får dem til at se længere ud.

Marquise – Marquise-formen ligner den ovale form, selvom den har forskellige lige kanter. På grund af sin lange form favoriserer den dem med lange fingre. Det kan være et meget usædvanligt valg, der helt sikkert vil fange andres opmærksomhed.

Pære – Pæresnittet er blandt de mest traditionelle. Selvom det har mistet en vis popularitet i nyere tid, er det stadig en af ​​de mest ikoniske diamantformer. Dens form hjælper den til at se større ud, end den faktisk er. Det ser også ekstremt delikat og elegant ud.

Asscher – Dette er en anden ikonisk form fra Art Deco-perioden. Det er måske et af de mest eksotiske og moderigtige snit. Det har været ekstremt populært, siden det oprindeligt blev skabt.

Selvom der er et par flere diamantudskæringer, der er velkendte, er disse helt sikkert mine personlige favoritter. De vil helt sikkert gøre din partner glad og tilfreds. Men at vælge en diamant handler ikke kun om formen eller snittet. Der er mere at tænke på (SUK).

Rigtige størrelse diamant

Hvor mange gange har vi sagt, at størrelsen ikke betyder noget? Det betyder noget, i hvert fald når det kommer til diamanter. En af grundene til, at jeg først nævnte former og snit, er, at nogle former faktisk ser større ud, end de er. Diamantens størrelse vil altid afspejles i prisen.

Diamantstørrelse måles i karat eller dens vægt. Selvom nogle diamanter kan have flere karat, gør hvordan den ser ud på fingeren en kæmpe forskel, som du bør overveje, når du vælger den rigtige forlovelsesring.

Farve

Diamanter har forskellige farver, som påvirker, hvordan de skinner. De mest eftertragtede diamanter har en tendens til at have ingen farver overhovedet. Dette giver dem mulighed for at reflektere lyset perfekt. En ny trend, der dog er blevet mere og mere populær, er farvede diamanter. De kan være gule eller lyserøde og endda nogle mørkere farver. Hvis du vælger at gå med en eksotisk farve, så sørg for, at din anden halvdel kunne lide det, da det ikke er et klassisk valg, men det kan være en unik personlig forlovelsesring.

Stenens overflade

Ikke alle diamanter er perfekte, og nogle af dem har faktisk flere fejl. På en måde er de ligesom mennesker, ingen er perfekte, og vi har alle nogle fejl, der gør os til dem, vi er. Ved, hvor stenen kommer fra Jo færre fejl en diamant har, jo højere er prisen, så husk det.

Valg af metal

Hvad angår metal, kan du være sikker på, at der ikke er så mange muligheder. Nogle vigtige punkter bør dog tages op. Det mest traditionelle metal, der bruges i forlovelsesringe, er guld. Guld kan være gult eller hvidguld, der har en sølvfarve. På det seneste er rosaguld også blevet meget populært. Denne karakteristiske farve er kombinationen af ​​guld, sølv og kobber, der giver den dens lyserøde tonalitet. Du kan vælge mellem de tre farver alt efter, hvad din partner bedst kan lide.

Der er også nogle andre metaller, du måske vil overveje. De er bestemt mere eksotiske, men det kan være et interessant valg, hvis du leder efter noget mere unikt, nemlig platin og palladium. Begge disse metaller er også almindelige valg til forlovelsesringe, og det kommer helt an på, hvad du tror, ​​din partner gerne vil have.

Der er to vigtige aspekter, når det kommer til at vælge det rigtige metal. Den første er karat, og den anden er plettering.

Karat – Karat i guld definerer, hvor rent guldet er. De varierer efter renhed, hvor 24k er 100% guld.
9k – 37,5% guld
10k – 41,66 %
14k – 58,33 %
18.000 – 75 %
22k – 91,66 %
24.000 – 100 %

Dette er vigtigt at huske, fordi lignende ringe af samme vægt af forskellige karat bør have meget forskellige priser på grund af deres forskellige guldindhold. Husk dette og spørg altid din guldsmed, hvor mange karat guld den ring, du er interesseret i, har.

Plating

Til sidst skal vi også nævne guldbelægning. Guldbelægning er en ekstremt almindelig metode, der gør det muligt for smykker, der har en meget lille procentdel af guld, at sælge i løs vægt. Dette er meget almindeligt, og selvom nogle af de guldbelagte ringe kan være smukke, er deres værdi meget lav. Fordi de er lavet af billige materialer og har en meget meget tynd belægning af det ædle metal. Husk det, når du vælger metal.

Et par andre og sidste ting at overveje

Selvom vi har dækket nogle af de vigtigste aspekter af at vælge den perfekte forlovelsesring, er der stadig et par ting, du skal overveje, før du træffer din beslutning.

Sørg for, at størrelsen er perfekt

At sikre, at størrelsen er perfekt, kan være en kompliceret del af proceduren. Men der er måder uden om det. Husk, at guldsmede altid kan justere størrelsen på ringen, men du vil være sikker på, at du vælger den rigtige størrelse i første forsøg. Jeg har et lille specielt trick til dette, der involverer noget fræk adfærd. Men jeg vil dele det med dig, men jeg håber du holder det for dig selv.

Når din partner er distraheret eller væk fra hjemmet, tag en af ​​deres ringe. Men du skal sørge for, at den ring, du tager, bæres på samme finger, som vielsesringen bliver. Sørg for, at den passer på den fjerde finger på venstre hånd. Du kan endda lege med en finger, mens du distraherer din partner for at se, om ringen passer perfekt. Når du har ringen i din besiddelse, mener jeg skynd dig! Gå til den nærmeste smykkebutik og bed en der om at måle ringen. Juvelerer har ringmåleværktøjer, der kan fortælle dig den nøjagtige størrelse af hver ring. Husk at skrive størrelsen ned og skynd dig hjem for at undgå mistanke.

Hvor køber man ringen?

Når du har besluttet dig for den præcise ring eller design, spekulerer du sikkert på, hvor du skal handle. I dag er der alle mulige muligheder. Du kan altid gøre den traditionelle måde og gå til din lokale smykkebutik. Hvis dit budget er stramt, og du kan få en bedre pris online, så overvej det. Der er også en anden mulighed, der plejer at være populær blandt elskere af vintageartikler – vintagebutikker. Nogle mennesker foretrækker faktisk vintage forlovelsesringe, og du kan også finde disse online og i flere butikker. Det er dog ikke for alle!

Mr. Big valgte den rigtige ring og fik endelig sin Carrie!

PUHHHH! så tipsene til at finde den rigtige forlovelsesring blev endelig gennemført, og dette er også mit længste blogindlæg nogensinde haha. Men jeg følte, det var værd at gå i dybden med ringvalget, da forlovelsen måske er det største øjeblik i mange menneskers liv.

At vælge den rigtige forlovelsesring er simpelthen som at vælge den rigtige partner. Du søger i lang tid møjsommeligt og omhyggeligt, men når du først finder den rigtige, falder alt på plads. Og en partner er ligesom en diamant, den kan have nogle fejl og mangler, men i sidste ende er det DIN diamant, og det gør den til den smukkeste i verden.

Længe leve kærligheden!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024