Så kan ni tjäna pengar på ekonomikrisen

Sådan kan du tjene penge på den økonomiske krise

Økonomisk krise! SUK! dyrere mad, skyhøje elpriser og renter, der tikker opad hver dag. Hvordan har du råd til andet end det absolut nødvendige? Vi ved, at det kan føles håbløst lige nu, og at det er stressende at skulle spare penge og sætte indkøb i bero.

Men hold op! Vi ser store tegn på, at tingene begynder at vende allerede i 2023, og at det i 2024 er slut. Vi må simpelthen holde ud, som vi lærte af Corona-pandemien. Men ved du, at du rent faktisk kan tjene penge på den økonomiske krise? WOW! Tænker du så, hvordan kan du tjene på en krise? Tja, faktum er, at mange priser i mange brancher vil gå ned i stedet for op. Især når det kommer til indretning og møbler. Her rådgiver vi, hvordan du kan finde masser af lækker indretning til UDSALG priser og faktisk tjene penge i stedet for at tabe på den økonomiske krise.

Når efterspørgslen falder, øges dine chancer for megakup

Det, der sker i Sverige lige nu, er, at efterspørgslen efter visse forbrugsvarer falder drastisk. Også selvom den samlede efterspørgsel er høj i vores samfund. Samtidig ved vi, at de, der fremstiller varer og produkter, der er ramt af en hurtigt faldende efterspørgsel, ikke kan omstille os på samme måde, som vi forbrugere gør. Det er simpelthen ikke muligt helt at reducere produktionen og tilpasse den til efterspørgslen. Så hvad sker der så? Jamen, der vil være overskud på udbudssiden, hvilket kommer dig til gode! Hvordan så, undrer du dig måske?

For at tale rent ud og gøre det lidt lettere at forstå: Lad os antage, at IKEA sælger 5.000 stole, model Karlpetter, i løbet af en normal måned. Bemærk, at dette er et opdigtet tal bare for at lave et eksempel. Prisen på stolen er 600 SEK. Der produceres således 5.000 nye stole hver måned. Men for at producere stolene og tjene penge er IKEA nødt til at købe råvarer i store mængder, for at få gode priser. Du har råvarer, personale på fabrikken, logistiske aftaler mv., for at kunne producere stole i flere måneder.

Hvad sker der så, hvis salget pludselig halveres og ender på 2.500 stole om måneden? Nå, så er man tvunget til at sænke priserne for at imødekomme den reducerede efterspørgsel. Ellers risikerer du at få et stort lager af usolgte stole. Det er effekter som denne, du skal være opmærksom på.

Vi vil se flere og flere kampagner

En effekt af, at udbud og efterspørgsel ikke længere vil være i ligevægt, er, at vi i fremtiden vil se flere og flere kampagner, hvor virksomheder dumper priserne kraftigt for at sælge ud af et lager af en bestemt vare osv. Det eneste du skal bruge at gøre er at lære dig, hvordan du finder disse kampagner.

Hvis du er interesseret i et bestemt segment, såsom boligindretning, og ønsker at holde øje med kommende kampagner, skal du øve dig i at finde dem, når de dukker op. Kampagner kan blive udsolgt meget hurtigt, og hvis du ikke er forberedt fra starten, risikerer du at misse toget.

Brug Google Shopping til at overvåge dine produkter

Et meget smart tip for ikke at gå glip af nogle hotte kampagner er at bruge Google Shopping. Der kan du søge efter produkter, du er interesseret i, for eksempel “stole”. Så kan du lave dine egne filtre på pris, producent mv. Du kan også sætte kryds ved en mulighed kaldet “På tilbud”. Så viser du kun produkter, der er på udsalg. Tag derefter den fulde URL og gem den som din favorit. Nu kan du dagligt besøge dit udvalg og holde styr på, hvilke produkter der dukker op.

Med denne metode vil du være i stand til at gøre nogle rigtig gode kup i fremtiden, efterhånden som forhandlere og distributører fylder op.

Inflationen vil aftage – hold fast!

Lige nu bliver alt dyrere i vores samfund, og de bliver dyrere at leve. Dette skyldes den voldsomme inflation. Vi ser de samme tendenser i hele Europa lige nu. Det er grunden til, at Riksbanken nu hæver renten markant. De ønsker simpelthen, at folk og virksomheder skal investere deres penge i banken i stedet for at forbruge og investere i nye projekter. Dette menes at dæmpe efterspørgslen generelt i samfundet og få inflationen til at falde.

Allerede i 2023 forventes inflationen at være tilbage på et normalt niveau. Men så venter nok en recession, hvor lysten til at handle generelt er lav. Det betyder, at du, der ønsker at blive ved med at finde varer, vil kunne gøre det! Virksomheder vil kæmpe om kunderne, og der vil være kampagner, der afløser hinanden.

Du kan ganske enkelt indkassere den økonomiske krise, hvis du kigger de rigtige steder på nettet.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024