Börja spara nu och slipp nästa januari ångest

Begynd at spare penge og undgå næste krise

Januar er en måned kendt for at være fattig for mange efter juleindkøbsmanien. Mange tænker hvert år, at jeg skal spare op til næste år, så jeg ikke ender på samme januarplads. Men ofte kommer andre ting i vejen. At starte en månedlig opsparing er en god måde at opbygge en langsigtet kontantbuffer på. At begynde at tænke på HVAD er at sutte penge hver måned derhjemme?

Ofte er det udgifter som tv, telefon og bredbånd, du skal gennemgå først. Jeg har ikke selv et tv, da jeg synes det bare suger energi og dermed sparer jeg også mange penge hver måned ved ikke at have et. Skal man have alle digitalbokse og tv-ting, der koster meget? Er de penge ikke bedre sat i opsparing for fremtiden? Tænk over, hvad der virkelig er værd at betale for, og hvad der virkelig kan gå væk.

3 hurtige trin til opsparing og bedre økonomi er:

1. Overvej, hvad der bruges regelmæssigt, og skær ned på det, der er unødvendigt.

2. Vælg den rigtige opsparingskonto

3. Opstil en budgetplan

En anden god måde at få penge til at vokse på er at begynde at spare i aktier. Det kræver selvfølgelig, at du skal studere og sætte dig ind i aktiemarkedet. Dette omfatter indsamling af viden om, hvordan man analyserer og værdisætter virksomheder på børsen for at kunne investere i de rigtige aktier. En god side til at få al den information, du har brug for om aktieopsparing og børsinformation, er aktiekunskap.nu

Hvis du ikke føler, du orker eller vil investere i aktier, er fonde og investeringsselskaber gode alternativer. Sparer du og investerer pengene i fonde eller investeringsselskaber, passer dine investeringer sig selv. Det skyldes, at når du investerer penge i fonde, lader du eksperter investere pengene for dig. Det er et sikkert og godt alternativ for begyndere og for dem, der er uinteresserede i aktiemarkedet.

Når investorer analyserer virksomheder og deres aktier, bruger de multipla og nøgletal. Nøgletallene fortæller investoren, hvordan virksomheden klarer sig, og hvordan virksomhedens økonomi ser ud. Multipletterne hjælper investoren med at se, hvordan virksomheden vurderes ud fra omsætning, gæld, overskud og en masse andre parametre.

Uanset hvordan du vælger at spare, GØR DET på en eller anden måde. Så slipper du for næste års januar-angst og en pung fladere end lutefisken i december.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024