7 diy sovrumstips - från budget till lyx

7 DIY soveværelses tips – Fra budget til luksus

Det er detaljerne, der gør det! Det er på høje tid med nogle budget luksus soveværelse tips. Når det kommer til at pimpe soveværelser, gælder den regel hundrede gange. Tag en kedelig forbandet Ikea kommode, pimp den med nye messinghåndtag og voila det er som et nyt møbel. I dette indlæg får du smarte tips til, hvordan du fikser soveværelset fra kedeligt til glam, hurtigt, nemt OG billigt.

LÆS MERE: Brug stolen som sengebord – lille soveværelsetip

Det behøver ikke altid at koste skjorten at få et mere glam soveværelse. Her får du derfor 6 gør-det-selv soveværelsestips, der ryster rummet og pengepungen!

Gør det selv soveværelse tips

1. Glam op med guld!

Et simpelt trick for at få alt til at se mere luksuriøst ud er at spraye det med guldmaling. Lampeskærme er et taknemmeligt glam alfonsobjekt og ovenover ser vi en guldlakeret sengelampe. Pas dog på HVILKEN guldspray du vælger, da nogle giver et billigt kitsch look i stedet for luksuriøst.

Nedenfor ser du en af ​​de bedste før/efter stole-makeovers jeg har set med guldmaling. Tænk, hvad lidt farve dog kan gøre, ikke?

2. Dekorplast ordner alt!

Tag et hvilket som helst usselt møbel, dæk det med noget lækkert dekorativt plastik eller marmor, og du har et luksusmøbel i stedet for en losseplads. Ovenfor er et almindeligt hvidt sengebord blevet pimpet op med marmorplastik og det blev sygt luksuriøst.

Du kan finde stilfuld billig dekorativ plast HER og HER

3. Pimpet sexet sengegavl!

Du behøver ikke at være møbelpolstrer for at få en stilfuld, luksuriøs sengegavl. Nej, hvis du har en kedelig sengegavl, så pift den op som på billedet ovenfor med et lækkert nyt stof. Her har de valgt et lækkert lilla fløjlsstof, der sættes løst fast på bagsiden med en hæftepistol Et andet simpelt tip er at tapetsere sengegavlen med et lækkert luksuriøst tapet. Overvej så at vælge et tykt, slidstærkt tapet, der kan tåle, at hovedpuden gnider mod det.

LÆS MERE: 6 luksuriøse fløjlsgardiner, der ryster vinduerne

TIP: Hvis du skal lave din egen sengegavl og gerne vil fastgøre stoffet professionelt, finder du et godt værktøj HER Engelbert-strauss.se butikken har også masser af andre gode byggeværktøjer til at lykkes med alle gør-det-selv-opgaver derhjemme .

4. Luksus hack soveværelsesmøblerne!

Ikea hack er blevet et verdensomspændende begreb, og ovenfor kan du se hvorfor! Sæt en almindelig glat kommode på med træfiner eller dekorativ plast på nogle skuffer og kommoden bliver et helt andet møbel. At skifte knopper på møbler gør også en stor forskel, så test dig selv, indtil møblerne oser af luksus og flair.

LÆS MERE: 10 billige fløjlsmøbler, der ser luksuriøse ud

5. Forfin tæppet!

Har du et kedeligt tæppe, der ikke gør meget for verden! Pimp det mere luksuriøst op med søde Maria Montazami kvaster. Her ser du virkelig, hvordan små detaljer gør en stor forskel på det rigtige sted.

6. Luksuriøst tapet som sengegavl!

Hvis du har et lille soveværelse og ikke vil smide en stor klodset sengegavl ind! Så kan det være en god idé at udskifte sengegavlen med et lækkert luksuriøst tapet og kun sætte det op på væggen bag sengen. Lad tapetet gå fra sengens kanter og helt op til loftet. Dette giver hurtigt en luksuriøs hotelfølelse og tilføjer desuden en dejlig legesyge til soveværelset.

Foto: woodenwall.se

7. Ribbet soveværelse DIY

Ribvægge er blevet utroligt trendy de seneste år. De er ikke kun smukke at se på, de er også lyddæmpende i hjemmet. Det er nemt at sætte en lamelvæg op som en stilfuld sengegavl. Hvor flot er sengegavlen med lamel ovenover?

OG glem for guds skyld ikke pyntepuderne!

Der har du det, mine bedste DIY soveværelsestips, der også er rigtig sjove at lave en grå vinterweekend.

DIY fordi ingen andre er bedre til det!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024