Smal entre indretning – 6 bedste tips

Hvis du har et lille hjem, vil du få det til at se så rummeligt ud som muligt. En smal entre ser ofte mørke og snuskede ud, hvis de ikke er dekoreret godt. Men med de rigtige indretningsvalg er der mulighed for at omdanne dette rum til et stilfuldt område. Fra at bruge smarte opbevaringsløsninger til at tilføje spejle og skærme, der supplerer dine indvendige smalle halstørrelser.

Læs mere – Trendy sko 2024 – 6 trendy forårssko

Her har vi de bedste tip til dig, som inkluderer:

 • Brug af spejle: For at skabe lysstyrke og reflektere lys rundt i rummet.
 • Tilføjelse af belysning: Igen for at gøre dit mørkere rum lysere.
 • Brug af Smart Storage: For at undgå rod, der får din bolig til at se mindre ud.
 • Minimale møbler: For at sikre, at rummet ikke overvældes.

Smal entre tips

Spejlenes magi

En af de bedste ting at gøre i en smal gang er at tilføje et spejl. Spejle findes i alle former og størrelser, så du er sikker på at finde et, der passer til dit rum. Hvis din gang har noget naturligt lys, der kommer ind i det, vil det reflektere dette, hvilket gør rummet lysere. Spejle i fuld længde er et godt valg, da de får rummet til at føles meget større. Vi elsker naturlige træspejle, lavet af bæredygtige materialer.

Valg af belysning

Mange smalle gange får ikke det bedste naturlige lys. Tilføj nogle belysningsvalg for at forsøge at kompensere for dette uden at overvælde pladsen. Vægmonteret belysning er perfekt til dette, da det ikke tager meget gulvplads. For et indbydende rum skal du vælge pærer, der er opvarmet, tonet snarere end hårdt, køligt lys.

Opdater dine døre

En super effektiv måde at få din gang til at se større ud er at opdatere dørene til de andre rum. Vores foretrukne måde er at ændre disse døre til glasdøre. Dette tilføjer en masse lys ind i rummet og får hele hjemmet til at virke større, da du kan se igennem dem. Alternativt vil et frisk lag lys maling øge, hvor stort rummet ser ud.

Smart opbevaring

Når gange er rodet med sko, jakker og andre ejendele, kan det begynde at se super travlt ud. Dette kan faktisk få rummet til at se mindre ud, end det er. For at bekæmpe dette skal du finde smarte opbevaringsløsninger, der hjælper med at holde dette i skak. Slanke skoriver og frakkekroge er gode måder at gøre dette på.

Minimalistiske møblerUd over ejendele, der forårsager rod, kan for mange møbler gøre det samme. Dette kan omfatte møbler, der er for tunge og tykke til den smalle gang. Hold møblerne på et absolut minimum. Et slankt konsolbord er nok til at dumpe dine nøgler på uden at få rummet til at se mindre ud.

Valg af farver

Vær ikke bange for at bruge farver. Nogle mennesker anbefaler bare at bruge lyse hvide eller neutrale til et smalt rum, men det kan ende med at se ret kedeligt ud. Hvis du elsker en fed farve, hvorfor så ikke bruge den. Dristigere nuancer ser strålende ud i smalle gange, men vi foreslår bare at male den nederste halvdel af rummet og efterlade den øverste halvdel i en neutral skygge. Alternativt kan du beholde de neutrale vægge, men tilføje illustrationer for at tilføje et strejf af farve.

Tilføj personlige genstande

En overskuelig tilgang til din smalle gang behøver ikke at være upersonlig. Du kan stadig tilføje nogle dejlige personlige detaljer ved at tilføje fotos og illustrationer. Disse tilføjer varme og en følelse af hjemlighed til rummet.

Leg med teksturer

For at tilføje nogle detaljer og dybde i en smal gang er tekstureret tapet en god mulighed. Neutralt tapet kan være kedeligt, men med tekstur ser det langt mere interessant ud. Mønstret tapet er også et godt valg, da det subtilt kan få rummet til at virke større, hvis det indeholder et subtilt stribemønster.

Flydende hylder

Sidst men ikke mindst på vores liste er flydende hylder. Disse er en fantastisk måde at forlænge rummet på, samt at vise nogle af de personlige detaljer, vi nævnte ovenfor. Flydende hylder i naturligt træ er populære i år, og denne tendens ser ud til at fortsætte.

Tag væk – Smal entre tips

Den smalle gang i dit hjem bør ikke være et område, der skal undgås. I stedet skal du omfavne rummet og tage vores tip om bord for at få mest muligt ud af det. Disse kan få din entré til at se indbydende, mere rummelig og trendy ud.

FAQs

Hvilke farver er bedst til en smal entre?

Der er ingen specifik regel for dette. Lysere nuancer som neutrale eller pasteltoner får rummet til at se større ud. Mørkere toner kan tilføje en hyggelig følelse. Det afhænger af, hvilken stemning du leder efter.

Hvad er den bedste måde at få en smal gang til at se større ud?
Spejle er en af de bedste måder at få ethvert rum til at se større ud. De reflekterer lyset og lyser hele rummet op.

 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024