Sådan får du retro stilen i din entrè

Mens nogle mennesker ønsker, at deres gange skal være moderne og trendy, foretrækker andre et mere retro-look. Retro vibes i din entré kan være tidløse og sjove. Der er flere måder at forvandle din gang til en retrostil, herunder tapet, tilbehør og valg af den korrekte farvepalet.

Retro entré 6 tips

Du bør tænke på:

• Tapet – til nogle flotte retroprints.
• Møbler – til at upcycle og forvandle til dit drømmelook.
• Tilbehør – for at hjælpe med at samle dit rum.
• Belysning – for at gøre rummet lysere.
• Male farver – for at hjælpe med at skabe det retro look.
• Fotorammer – for at vise billeder af kære eller specielle steder.

Vælg dit retro entrè tapet

Der er nogle fantastiske retro tapetdesigns tilgængelige i dag. Tapet var særligt populært mellem 60’erne og 70’erne, med dristige print og lyse nuancer, der trendede. For et mere moderne look, hvorfor ikke bruge retro statement tapet på den ene væg, mens du maler de andre i en komplementær nuance.

Upcycle møbler

Vintage møbler er bygget til at holde. Der er nogle fantastiske stykker, som du kan finde brugte via genbrugsbutikker eller på online markedspladser som eBay. Hvis du har et budget, er dette en fantastisk måde at spare penge på. Selvom stykkerne måske ikke er i den bedste stand, kan de genbruges og lakeres eller males for at få det udseende, du ønsker. Udskiftning af hardware er også en fantastisk måde at tilføje et moderne look til retro møbler.

Vælg det rigtige tilbehør

Afhængigt af hvilket vintage-tema du ønsker at genskabe, skal du vælge det tilbehør, der passer ind i denne tidsperiode. Fra funky lavalamper til vintage telefoner, der er noget for hver epoke. Tilføj disse til konsolborde eller hylder for at hjælpe med at samle hele rummet.

Lys rummet op

Nogle gange kan være ret små, så belysning er meget vigtigt. Retro belysning kan omfatte globus vedhæng eller lysekroner. Brug sociale medier som Pinterest til at hjælpe med at finde inspiration til det rigtige look, du har valgt. For at lyse rummet yderligere op skal du tilføje et spejl, der reflekterer alt naturligt lys, der kommer ind i hallen.

Perfekt dine farvevalg

Mange forgangne epoker er berømte for deres dristige farvevalg. Det er derfor meget vigtigt at vælge din malingsfarve. Nogle af vores foretrukne retro nuancer fra 60’erne og 70’erne inkluderer brændte appelsiner eller avocadogrønt. For at skabe den perfekte blanding af retro og moderne, hvorfor ikke male den nederste halvdel af rummet med din valgte dristige nuance, mens du holder den øverste halvdel i en moderne neutral tone. Dette er det bedste fra begge verdener.

Opret en gallerivæg

En gallerivæg med masser af rammer i forskellige størrelser er en fantastisk måde at vise masser af retrobilleder eller kunstværker på. Vi elsker gallerivægge, der går op ad trappen og tiltrækker øjet opad. Dette kan få rummet til at se større ud og virkelig gøre en gang visuelt interessant.

Take Away – retro entre

Hvorfor vælge et moderne look, når der er så mange cool vintage looks at vælge imellem? Din gang skal afspejle din personlighed. Det behøver ikke at være dyrt at dekorere din gang til et vintage-look. Der er nogle fantastiske brugte perler at finde. Så hvad venter du på? Bliv dekoreret!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg få en lille gang til at se større ud?

Tilføjelse af spejle kan reflektere det naturlige lys, hvilket får rummet til at se større ud. Belysning er også en fantastisk måde at tilføje lidt lysstyrke til rummet.

Hvor kan jeg finde retro indretning?

Genbrugsbutikker og online er begge gode steder at finde nogle gode brugte retroartikler. Disse kan upcycles efter din smag og vises i din hall.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024