10 største Pinterest-trends 2024

Hvert år opretter folk på Pinterest en liste over, hvad de tror vil være trending. I år handler det om sundhed og bæredygtighed, da vi fokuserer mere på os selv og vores planet. Hvis du er ligesom os og scroller på Pinterest for at få inspiration, kan dette hjælpe dig med at komme godt i gang.

Læs mere – Trendy sko 2024 – 6 trendy forårssko

Nogle af de bedste Pinterest-trends i år inkluderer:

• Bæredygtigt liv – Tænk på miljøvenlige møbler og indretning, rejser og mode, mens vi undersøger måder at bevare planeten på.
• Rejseinspiration – Pinterest har længe været en kilde til wanderlust-inspiration, og dette er sat til at fortsætte i 2024.
• Havearbejde – Fra plante- og blomsterinformation til indendørs havearbejde, det handler om naturen i år.
• Retro Fashion – Ikke kun bæredygtig, men viser os også, hvilke trends der vender tilbage.
• Mindfulness – 2024 er året for at prioritere vores mentale sundhed og bruge meditationstips til at hjælpe med dette.

1. Bæredygtigt liv

Vi har kun én planet, så den skal vi passe på. Bæredygtigt liv er populært på Pinterest i år. Der er nogle gode hacks online til, hvordan man kan reducere affald fra dit hjem, eller hvordan man genbruger tøj og møbler. Hvis du ønsker at blive grøn i år, er Pinterest vejen at gå.

2. Rejse Inspo

Mens vi sparer op til vores næste eventyr, er Pinterest et godt sted at lede efter ferieinspiration. Det giver os mulighed for at udforske dele af verden, som du aldrig har været i før. Oven i dette giver det dig mulighed for at opdage skjulte perler, få nogle gode rejsetips og topfotospots. Uanset hvor du vil udforske, finder du det på Pinterest.

3. Grundlæggende hudpleje

Tiden med dyre og over-the-top hudplejerutiner er forbi. 2024 handler om at bringe det tilbage til det grundlæggende. Pinterest er fuld af gode gør-det-selv-hudplejetips, der kun bruger naturlige ingredienser. Den har en række gode tips, uanset om du har fedtet eller følsom hud. Dette er året med minimal make-up og glødende hud.

4. Have i massevis

Uanset om du leder efter råd om, hvilke planter der passer til din have, eller hvordan du komposterer effektivt, kan du finde det på Pinterest. En af de mest populære havetrends i år er indendørs havearbejde. Det skyldes, at mange planteelskere ønsker at tilføje grønt til deres huse. Bare fordi du ikke har en have, betyder det ikke, at du ikke kan opleve naturen. Der er nogle gode begyndertips og planteplejeråd.

5. Sluk-hobbyer

I en verden fyldt med teknologi bliver vi mere bevidste om at tage lidt tid væk fra det. En tendens, vi sandsynligvis vil se i år, er stigningen i teknologifrie hobbyer. Dette kan være at male, havearbejde eller lære at strikke. Pinterest har god inspiration, hvis du kigger på, hvordan du bruger din fritid.

6. Retro mode

Modetrends vender altid tilbage, så Pinterest er en fantastisk måde at få inspiration på. Det giver os mulighed for at skabe en online scrapbog med looks fra tidligere år – fra 90’ernes mode til boho 70’erne.
Mad fra hele verden

Pinterest har altid været et godt sted at opdage opskrifter og bedste madlavningstip. I år er multikulturelle opskrifter sat til at ramme platformen med storm. Dette inkluderer modige indiske karryretter, traditionelle italienske retter eller klassiske franske kager. Tænk på platformen som din personlige opskriftsbog, hvor du kan gemme gamle favoritter og nye til at prøve.

7. Minimalistisk boligindretning

Siden Marie Kondos opståen i løbet af de sidste par år har minimalisme været populær. Pinterest er en fantastisk måde at finde inspiration til, hvordan du designer dit hjem, uden at det ser for meget ud. Det giver nogle gode råd om, hvordan du rydder dit rum, så hvis du vil have en frisk start i år, er Pinterest et godt sted at starte.

8. Smart mode

2024 handler om Smart Fashion, der fortæller os mere om vores kroppe. Fra smarture, der overvåger vores puls, til solbriller, der kan tage og dele billeder. Pinterest er en fantastisk måde at få information om, hvad der er den mest up-and-coming teknologi inden for mode. Dette vil holde dig på forkant med tendenserne.

9. Mental sundhed betyder noget

Efterhånden som vi bliver mere bevidste om vores mentale sundhed og velværeteknikker, begynder vi at forstå, hvad der gør os glade. Platformen er et godt sted at finde guidede meditations- eller selvplejetips, der hjælper med at føre en afbalanceret livsstil. Uanset om du har brug for stressreducerende teknikker eller åndedrætsøvelser, er der noget for enhver smag.

Take Away – Pinterest-trends 2024

Pinterest er en fantastisk måde at samle alle dine ideer på ét sted. Du kan dele dine ideer med andre eller oprette private boards kun for dig. Fra rejsetips til hyggelige boligideer, der hjælper planeten, er der noget for enhver smag.

FAQ

Hvordan kan jeg holde mig opdateret med de nyeste trends?

Pinterest-opdagelsessiden er en fantastisk måde at finde ud af, hvad der er populært rundt om i verden. Det matcher med dine seneste søgninger for at finde ting, som du vil være interesseret i.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Kontakt os

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024