Påsk tips - 8 kreativa påskris stilar att kopiera

8 kreative påske kage stile at kopiere

Påsken er næsten her og tusindvis af påskeæg vil blive pyntet helt vildt! Det kan dog blive trist og kedeligt at pynte med de samme kedelige gule ICA-påskefjer hvert år. Der er mange måder at krydre påskekrisen på, som man ofte ikke tænker over midt i påskestressen. Det er krisetider og så skal man forsøge at indrette billigt og ikke dyrt.

LÆS MERE: 9 billige påskeduge, der ser luksuriøse og dyre ud

Her har Frøken Inredningsvis derfor sammensat en lille inspirationskavalkade af kreativt pyntede påskejuletræer!

Påske kage inspiration

1. Glam piget påskejul i guld og pink!

Det her er helt min stil med påskepynt og så forbandet lækkert med lyserøde påskefjer inkluderet. Bland risene med gyldne og lyserøde interiørdetaljer for en moderne stilfuld påske.

2. Helt hvid ufarvet påske!

Her er der ikke meget farvefantasi i omløb, så pynt gerne med flere forskellige hvide forårsblomster også, for at give den helt hvide påske substans i mangel af farve.

 

3. Påske på hovedet!

Hvorfor ikke hænge påskesmåkager på døren som på billedet ovenfor? smart innovativ tænkning og frem for alt kreativ.

4. Påskejul på et uventet sted!

Placer en dekoreret ris et uventet sted i hjemmet. Her har de valgt at sætte den på en super flot pastelfarvet skammel. Læg mærke til, at de lyserøde fjer matcher natbordet i baggrunden fint.

Det handler om detaljerne!

5. Den skandinaviske lyse påske!

Her bruges ofte alternative glasvaser og krukker til at holde den sparsommelige påskejul i. Sidste jul talte jeg om den skandinaviske jul, da jeg skrev til Hemnet.

LÆS MERE: Ugens interiørfund – luksuriøse billige spejle

Nu fremhæver jeg i stedet den moderne skandinaviske påske, som passer godt ind i unge hjem med ellers stilren, afklebet indretning.

6. Påskepinde!

I stedet for påskesmåkager har de valgt at pynte nogle rigtige kviste. Stilfuld og du behøver ikke altid slavisk følge gamle skabeloner, når du skal pynte op til de store højtider. Ude i naturen og botanisere, hvem ved hvad der ender på påskebordet næste gang :)

Kreativitet er som et evigt forår, hvor noget nyt altid fødes!

7. påske kage i alternative unikke vaser!

Hvorfor altid bruge slidte glasvaser til blomster og ris? Nej, gå på loppemarked eller gå hjem til bedstemor og udrydde en antik vase som ovenstående og pynte til påske med den. En gammel kobberkedel eller en smuk antik kinesisk urne kan også gøre tricket under blusen til påske.

8. Match påske kage med indretningen!

Her har man valgt at matche den vintage boheme-indretning med en påskekage i samme stil. Tænk over hvilke farver du har i rummet generelt og tag det så op, når du vælger påskepynt til risene.

Konklusion – påske kage

Som du kan se, er det muligt at opnå rigtig fine påske kage stil derhjemme, både hurtigt og billigt. Det handler om de rigtige detaljer, og at pynte påskeæg er som at pynte alt andet i hjemmet. Det handler om den rigtige balance, ellers ser det nemt for meget ud. Mindre er mere! og det gælder også, når der skal pyntes op til påsken.

Og kan du trods alt ikke lide at have fjer i birkeis, jamen så kan du jo altid smaske din røv med den i saunaen i stedet for :)

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024