Top 5 caféer göteborg i det gröna

Top 5 grønne cafeer i Gøteborg

Vil du besøge den smukke svenske by Gøteborg? Denne by ved havet ligger også tæt på Danmark, både København og Fredrikshavn. Det er perfekt for alle danskere at tage på weekendtur til Gøteborg.

Jeg føler derfor, at det er på tide med et cafetip Gøteborg-special, ved at opremse de bedste grønne cafeer. Det er også de grønne cafeer, jeg hovedsageligt vælger, da jeg ikke kan lide at sidde og drikke en kop kaffe midt i al trafikken.

Så her har du de 5 bedste grønne cafetips i Göteborg, et besøg værd!

5 cafeer i Göteborg

 

1. Den botaniske have cafe

Ligger i den uforlignelige smukke Botaniske Park midt i Gøteborg. En grøn oase, hvor jeg altid går for at køle af på varme sommerdage. Den første grønne cafe, jeg anbefaler, er bedårende beliggende i naturen.

Cafe plus:  BELIGGENHED er uovertruffen og et godt udvalg af te og indfødte produkter.

Cafe minus: maden er ret dyr og udvalget er ikke det bedste.

Resumé: Du går kun her for at nyde MILJØET og en let kaffe.

2. Villa Belparc:

Jeg skal bare have denne dejlige cafe med i slotsskoven, da jeg bor lige ved siden af. Om sommeren har de en dejlig udendørs cafe og bar. Om vinteren kan du hygge dig indenfor blandt rokokomøbler og dejlig indretning.

LÆS MERE: 9 bedste, mest strandvenlige badesteder i Gøteborg

Cafe plus: Du har hele den smukke slotsskov med søen at se på, mens du drikker kaffe. Man møder altid en man kender, da cafeen er STOR. God frisk kaffe, søde tjenere og ok fastfood.

Cafe minus: MASSER af fugle overalt, har aldrig forstået, hvorfor der er så mange der. Det kan også nogle gange være meget støjende om sommeren, når der høres høj musik fra Slotsskovens aktiviteter.

Bundlinjen: En dejlig cafe med Gøteborgs bedste grønne beliggenhed.

3. Saltholmens kaffehus:

er en skjult perle ikke mange kender til, da der er noget gemt. Jeg bor kun ti minutter fra dejlige Saltholmen, så jeg har været her ofte. Den ligger i en lille skovlund ved siden af ​​et kendt badested ved Saltholmen. Mange savner det, da de skynder sig til bådene i stedet:)

Cafe plus: HYGGELIG gammeldags indretning ligesom på mormors tid. Føles næsten som at træde ind i et Karl Larsson-maleri. Dejligt personale og smukt gammeldags service.

Cafe minus: den skjulte placering gør, at mange turister desværre savner det. Der kan være mange hvepse især i det skyggefulde område om efteråret, jeg har VEPSPEFOBI haha:)

Resumé: VIDUNDERLIG beliggenhed lige ved havet og det bedste udgangspunkt for at besøge alle de dejlige øer i Gøteborgs smukke skærgård.

4. Rosencafeet i Haveforeningen:

Har Gøteborgs klart smukkeste cafenavn. For alle haveelskere er dette DA STED indlejret i tusind smukke roser og blomster. Super hyggelig terrasse med pavillonpræg. Det bliver ikke grønnere på en cafe end dette i Gøteborg:)

LÆS MERE: 6 fantastiske indretningsbutikker i Gøteborg, du skal besøge

Cafe plus: Så smukt øjnene bløder af al rosenpragten. Gode ​​sandwich og ok store tekopper. Jeg har ikke smagt maden, så jeg kan ikke give en vurdering der.

Cafe minus: DYRT som i hvert fald rejesandwichen. Indemiljøet er trist med hårde grimme træstole og generelt små. Det bliver ulideligt med en masse børns skrig etc. i sådan et lille cafeområde. Rosencafeet bør opleves UDENDØRS periode.

Den nederste linje: Den smukkeste cafe i Gøteborg, hvis du taler blomsterdekoration, dejligt område generelt. Dyr men god kaffe, fyldt med masser af mennesker og mindre ok indemiljø.

5. Bertilssons hytte:

Sidst men ikke mindst min egen yndlingscafé af ALLE! Nemlig Bertilssons sommerhus ved den lille Delsjön. Miljøet minder mig om min opvækst på landet, og man kan bare ikke få kaffe et hyggeligere sted end der. Maden er hjemmelavet og smager i topklasse, samt meget sødt ægte personale.

Cafe plus: du ved, at Delsjön er NÆR, hvis du vil svømme eller vandre forbi den. Det er hyggeligt at sidde midt i skoven og drikke kaffe, lidt skovkrumme på byboende vis.

Cafe Minus: Der ville ikke være meget for alle de forbandede hvepse i sensommeren da, desværre elsker de små grimme generelt Delsjön.

Konklusionen: BEDSTE beliggenhed midt i skoven, skøn god hjemmelavet kaffe og en dejlig tur i naturen ved købets smukkeste sø.

Konklusion – Caféer Gøteborg

SÅ! der har du mit grønne cafetip Gøteborg special til at sætte kaffekløerne i. Håber du besøger nogle af dem til sommer, men jeg håber IKKE hvepsene. Vi vil anbefale masser af gode steder at besøge i Sverige denne sommer, så følg med.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024