Trendy sommerkjoler 2023

Trendy sommerkjoler 2023

Selvom det kun er forår, er mange modeentusiaster allerede på udkig efter de nyeste sommerkjoler. I år har modeindustrien opstillet en række forskellige stilarter, der passer til alle præferencer og personligheder. Fra flydende og let til edgy, der er noget for enhver smag. Så lad os se nærmere på de bedste sommerkjoler i 2023, plus nogle fantastiske tilbehør, der matcher dem for at gøre dig fuldt udstyret og klar til sommeren:

Trendy sommerkjoler

Maxikjoler

Maxikjoler har været en fast del af sommeren i årevis, og de skal ikke nogen steder endnu. I år kan du forvente mere flydende, boheme-inspirerede designs med delikat blomster- eller paisleyprint. Maxikjoler er perfekte til sommersæsonen, da de kan bruges til strandture, picnic og udendørs fester – de kan endda pyntes op og bæres til et sommerbryllup for et smart look. Sæt dem sammen med sandaler med stropper eller espadriller for at fuldende looket.

Når det kommer til maxi-kjoler med lyse prints, så sørg for, at dine sko og taske matcher en farve i printet, i stedet for at tilføje endnu en nuance til dit outfit for et mere sat sammen look. Kendisser som Vanessa Hudgens, Taylor Swift og Kate Hudson er blevet set iført maxi-kjoler på deres sommerferier i de seneste år, så det er tydeligt, at denne trend stadig er meget hot!

Off-Soulder kjoler

Hvis du ønsker at kanalisere smukke berømtheder som Blake Lively og Jennifer Lopez, så kig efter klassiske, men tidløse kjoledesigns som Off-Shoulder-kjolen. Årets trendy off-the-shoulder kjoler kommer i en række forskellige stilarter, fra snævre til mere løstsiddende, og kan dresses op eller ned alt efter hvilket tilbehør du har på. De kommer også i en række print, fra solide farver til nautiske striber og prikker. Kombiner dem med hæle eller kilesandaler for et smart sommerlook.

Slip kjole

Slipkjoler var populære i 90’erne og har fået et comeback i de senere år med Y2K-modetrenden. I år kan du forvente at se flere slip-kjoler med et moderne twist. De kommer i en række forskellige materialer, men vores favorit er satin for et look, der funkler i sollys og kan pyntes op eller ned afhængigt af lejligheden. Sæt dem sammen med støvler eller tykke sandaler for et trendy look eller endda over en kortærmet t-shirt til en afslappet picnic.

Berømtheder som Rihanna, Kendall Jenner og Hailey Bieber er blevet set iført slipkjoler under deres udflugter, og endda parre dem med læderjakker, når det køligere efterårsvejr sætter ind, hvilket gør slipkjolen til et sandt investeringsstykke hele året rundt.

Mini kjole

Hvis du elsker at se på, hvad unge, moderigtige Gen Z-kendisser som Dua Lipa og Gigi Hadid har på, så har du set en minikjole eller to i deres kollektion! Minikjoler er perfekte til varme sommerdage, og de gør comeback i år. Minikjoler kommer i en række forskellige stilarter, fra flydende til figursyet, og kan klædes op eller ned. Sæt dem sammen med sneakers eller sandaler for et afslappet look, eller dress dem op med stroppede hæle. Vores foretrukne stil med minikjole, som vi har set på landingsbanen i denne sæson, er minikjolen med frynser, som har været et populært valg i 2023.

Slå om kjole

Sidst men ikke mindst på vores liste over sommerkjoler er den tidløse slå-stil. Omslagskjoler er endnu et sommerprodukt, der aldrig går af mode. I år kan du forvente at se flere slå-om-kjoler med et moderne twist, såsom asymmetriske oplægninger, der har været populære i de seneste runway-shows. De er perfekte til sommerbryllup eller udendørs arrangementer. Slå-om-kjoler er en favorit blandt de kongelige – både Meghan Markle og Kate Middleton har båret dem de seneste år.

FAQ – Sommerkjole

Hvilke sko skal jeg have med sommerkjoler?

Dine sko vil afhænge af, hvordan din dag ser ud, når du tager din sommerkjole på. Tilbringer du dagen udenfor i naturen, vil nogle afslappede sneakers eller sandaler være både stilfulde og behagelige. Hvis du overvejer at løfte din kjole til en fancy middag eller bryllup, hvorfor så ikke tilføje et par stroppehæle for det sammensatte look.

Hvilket tilbehør kan jeg bære med sommerkjoler?

Tilbehør er en fantastisk måde at klæde sig på eller klæde et outfit på, afhængigt af den anledning, du har det på. Overvej kjolens halsudskæring, når du vælger, hvilke smykker du vil bære – dybe halsudskæringer ser godt ud med statement-halskæder, mens mere livlige halsudskæringer bør tage i centrum.

For lidt ekstra glamour, tilføj en metallisk taske eller sko – sølvfarver er særligt trendy denne sæson. For et mere afslappet look, overvej hvide sneakers eller casual sandaler for en mere komfortabel mulighed.

Hvilke farver er trending for denne sommersæson?

Når vi tænker på sommeren, tænker vi på de lyse, livlige nuancer, som vi ser afspejlet i sommersæsonens blomstrende blomster, og denne sommer er ikke anderledes. Populære farverige nuancer, vi kan se på landingsbanen omfatter:

Farver trending i sommeren 2023:

• Koboltblå
• Lime grøn
• Fuchsia pink
• Lilla
• Neon gul

Konklusion – sommerkjole

Årets sommerkjoler har både moderne og retro vibes. Det fine er, at intet føles forkert at have på. Så længe du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på, så er det mode. Før i tiden var mode mere firkantet, mens det i dag er mere afslappet og vi stort set kan genbruge gammelt tøj, det er fuld bæredygtighed i en overkommerciel verden.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024