Heta sommarklänning trender 2023

Top sommerkjoler i 2023

Når sommersæsonen nærmer sig, er mange modeentusiaster allerede på udkig efter de nyeste sommerkjoler. I år har modebranchen sat en række forskellige stilarter på banen, der tilgodeser alle præferencer og personligheder. Fra flydende og let til edgy, der er noget for enhver smag. Så lad os tage et nærmere kig på de bedste sommerkjoler i 2023, plus nogle fantastiske tilbehør, der matcher dem for at få dig helt udrustet og klar til sommeren:

Sommerkjoler trend

Maxikjoler

Maxikjoler har været en fast del af sommeren i årevis, og de skal ikke nogen steder endnu. I år kan du forvente at se mere flydende, boheme-inspirerede designs med delikat blomster- eller paisleyprint. Maxikjoler er perfekte til sommersæsonen, da de kan bruges til strandture, picnic og udendørs fester – de kan endda pyntes op og bæres til et sommerbryllup for et smart look. Sæt dem sammen med sandaler med stropper eller espadriller for at fuldende looket. Når det kommer til maxikjoler med lyse prints, så sørg for, at dine sko og taske matcher en farve på printet, i stedet for at tilføje endnu en nuance til dit outfit for et mere sat sammen look. Berømtheder som Vanessa Hudgens, Taylor Swift og Kate Hudson er blevet set iført maxi-kjoler under deres sommerferier i de seneste år, så det er klart, at denne trend stadig er meget hot!

Off-Soulder Kjoler

Hvis du søger at kanalisere ubesværet smukke berømtheder som Blake Lively og Jennifer Lopez, så kig efter klassiske, men tidløse kjoledesigns såsom off-the-shoulder-muligheden. Årets off-shoulder-kjoler kommer i forskellige stilarter, fra tætsiddende til flydende, og kan dresses op eller ned afhængigt af det tilbehør, du har på. De kommer også i en række print, fra solide farver til nautiske striber og prikker. Sæt dem sammen med stroppehæle eller kilesandaler for et smart sommerlook.

Slip kjoler

Slipkjoler var populære i 90’erne og har fået et comeback i de senere år med Y2K-modetrenden. I år kan du forvente at se flere slip-kjoler med et moderne twist. De kommer i en række forskellige materialer, men vores favorit er satin for et look, der glimter i sollys og kan pyntes op eller ned afhængigt af lejligheden. Sæt dem sammen med ankelstøvler eller chunky sandaler for et trendy look eller endda over en kortærmet t-shirt til en afslappet picnic. Berømtheder som Rihanna, Kendall Jenner og Hailey Bieber er blevet set iført slipkjoler under deres sommerudflugter, og parrer dem endda med læderjakker, efterhånden som det køligere efterårsvejr kommer, hvilket gør slipkjoler til en ægte helårs-investering.

Mini kjoler

Hvis du elsker at se på, hvad unge, moderigtige Gen Z-kendisser som Dua Lipa og Gigi Hadid har på, så har du set en minikjole eller to i deres kollektion! Minikjoler er perfekte til varme sommerdage, og de gør comeback i år. Minikjoler fås i forskellige stilarter, fra flydende til tætsiddende, og kan dresses op eller ned. Sæt dem sammen med sneakers eller sandaler for et afslappet look, eller dress dem op med stroppede hæle. Vores foretrukne stil med minikjole, som vi har set på landingsbanen i denne sæson, er minikjoler med frynser, som har været et populært valg i 2023.

Slå om kjoler

Sidst, men ikke mindst på vores liste over sommerkjoler, er den tidløse slå-om-kjole-stil. Slå-om-kjoler er et andet sommerprodukt, der aldrig går af mode. I år kan du forvente at se flere slå-om-kjoler med et moderne twist, såsom asymmetriske oplægninger, der har været populære i de seneste runway-shows. De er perfekte til sommerbryllup eller udendørs arrangementer. Slå-om-kjoler er en favorit blandt de kongelige – og både Meghan Markle og Kate Middleton har brugt dem i løbet af de sidste par år.

FAQ

Hvilke sko skal jeg bruge sammen med kjoler i sommermånederne?
Dine sko vil afhænge af, hvordan din dag ser ud, når du tager din sommerkjole på. Hvis du tilbringer dagen udenfor i naturen, vil nogle afslappede sneakers eller sandaler være både stilfulde og komfortable. Hvis du ønsker at hæve din kjole til en fancy middag eller bryllup, hvorfor så ikke tilføje et par stroppehæle for det sammensatte look.

Hvilket tilbehør kan jeg bære med sommerkjoler?

Tilbehør er en fantastisk måde at klæde sig på eller klæde et outfit på, afhængigt af den anledning, du har det på. Tag højde for kjolens halsudskæring, når du vælger, hvilke smykker du skal bære – dybe halsudskæringer ser godt ud med statement-halskæder, mens mere travle halsudskæringer bør overlades til at være centrum for opmærksomheden. For lidt ekstra glamour, tilføj en metallisk taske eller sko – sølvfarvede toner er særligt populære denne sæson. For et mere afslappet look, overvej hvide sneakers eller afslappede sandaler for en mere behagelig mulighed.

Hvilke farver er hotte til denne sommersæson?

Når vi tænker på sommeren, tænker vi på de lyse, livlige nuancer, som vi ser afspejlet i sommersæsonens blomstrende blomster, og denne sommer er ikke anderledes. Populære farverige nuancer, som vi kan se på landingsbanen omfatter:

 • Cobalt Blue
 • Lime Green
 • Fushcia Pink
 • Lilac
 • Neon Yellow
  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024