Top 10 bästa restauranger i stockholm

Top 10 bedste restauranter i Stockholm

Stockholm anses af mange for at være den eneste rigtige storby i Sverige. Hvis dette virkelig er sandt, lader vi det være usagt. Men her er der i hvert fald et kæmpe udvalg af restauranter i verdensklasse, et besøg værd. Men hvilke er gode, og hvilke skal man undgå?

På vores store top 10 liste over de bedste restauranter i Stockholm får du et enkelt overblik over nogle af de bedste restauranter i hovedstaden. Vi inkluderer også en kort vejbeskrivelse, så du ved, hvordan du kommer dertil. Så er det bare for dig at tage ud i Stockholm og lade dine smagsløg komme til orde!

#1 Maestro

Maestro er en græsk restaurant beliggende på Södermalm. Anmeldelser fra gæster taler for sig selv. Dette er simpelthen en restaurant, du ikke vil gå glip af. Der er også muligheder for vegetarer og veganere samt glutenfri muligheder.

Find her: Maestro ligger på Ringvägen 82 i Stockholm, ude på Södermalm. Tager du metroen her, skal du stå af ved Skanstull.

#2 Mom’s Kitchen Nybrogatan

Som navnet antyder, serveres her klassiske svenske retter. Mom’s Kitchen Nybrogatan ligger på Nybrogatan i Stockholm og ser ud til at være særligt berømt for sine gode frikadeller. Men her er også muligheder for dem, der ikke spiser kød.

Kom hertil: Stå af metroen ved Stadion og gå sydpå ad Nybrogatan. Mom’s Kitchen Nybrogatan ligger til højre.

#3 Tabbouli

Kan du lide libanesisk mad? Så skal du prøve Tabbouli på Södermalm, en af ​​landets bedste restauranter, når det kommer til libanesisk mad. Priserne her er helt i orden, og du får meget mad for pengene.

Sådan kommer du hertil: Kom til Tavastgatan ved at stå af metroen ved Slussen og gå vestpå ad Hornsgatan. Tag derefter til højre ned ad Bellmansgatan og til venstre ad Tavastgatan.

#4 Weidao

Her er et godt alternativ til dem, der ønsker at spise asiatisk mad i det centrale Stockholm. Weido ligger på Norrmalm og byder på kinesisk, japansk og thailandsk. Her er noget for enhver smag! Restauranten er kendt for sin gode service.

Sådan kommer du hertil: Stå af metroen ved hovedbanegården og gå nordpå ad Vasagatan, og du vil finde Weidao på din højre side.

#5 Hattori Sushi Devil

Tid til sushi? Hvorfor ikke prøve en af ​​de højest vurderede restauranter i Stockholm? Hattori Sushi Devil ligger på Drottninggatan i Stockholm og er et populært tilholdssted for mange sushielskere i Stockholm. Her er også gode muligheder for veganere.

Hertil: Fra Sveavägen går du vestpå ad Tegnergatan. Du finder Hattori Sushi Devil, når du krydser Drottninggatan, i højden af ​​Tegnérlunden.

#6 Masala Masala

Indisk mad uden dikkedarer. Her får du overkommelig mad og store portioner. Restauranten er populær og har gode anmeldelser. Det er placeret på Odengatan og let at finde. Her er også retter til dem, der er glutenintolerante.

Kom hertil: Stå af ved Odenplan og gå langs Odengatan mod øst. Du finder Masala Masala på din venstre side i højden af ​​Observatory Grove.

#7 Rolfs køkken

En fantastisk restaurant, der altid er fyldt, og det siger det hele. Restauranten er også kåret som top i Michelin. Det unikke ved denne restaurant er, at gæsterne kan følge med i madlavningen. Maden serveres uden dikkedarer og dikkedarer. Grundlægger Rolfs idé var at invitere gæsten ind i køkkenet, i stedet for blot at blive serveret fra et køkken bag lukkede døre. Derfor er køkkenet helt åbent og fra baren kan man følge kokkenes håndværk.

OBS: BESTIL ET BORD! du har ikke en chance for at spise her ellers, da stedet er så fancy.

Find her: Tegnérgatan 41 midt i byen. Den nærmeste metro er Rådmansgatan.

#8 Bun Bo Hue

Bun Bo Hue er en asiatisk restaurant med fokus på vietnamesisk mad. Beliggende ved Odenplan er dette en centralt beliggende restaurant med en stor menu at vælge imellem. Personalet er kendt for deres gode service og mange gæster sætter især pris på forårsrullerne.

At komme hertil: Stå af ved Odenplan og så er Bun Bo Hue på din venstre hånd, hvis du går nordpå ad Sankt Eriksgatan.

#9 Meno Mand Vasastan

Her har vi et pizzeria, der kvalificerer sig i top 10 over alle restauranter i Stockholm. Meno Male Vasastan tilbereder super velsmagende pizzaer efter italiensk tradition. Det er ÆGTE italienske pizzaer lavet af ægte italienske kokke og ikke en bleg kopi som mange er. Restauranten ligger centralt og kendt for hurtig betjening, hvor man ikke skal vente længe på maden.

Kom hertil: Kom til Roslagsgatan, som er en parallel gade til Birger Jarlsgatan. Når du går nordpå, er Meno Male Vasastan på din venstre side.

#10 Tabbouli

Vi slutter listen af ​​med endnu en libanesisk resuta-trang og bemærker, at Sverige naturligvis er forfærdeligt til især det libanesiske køkken. Tabbouli ligger ude på Kungsholmen og er kendt for sin 16-retters prøve-på-menu, hvor du, der ikke har prøvet det libanesiske køkken før, får en god mulighed for at bestemme, hvad du kan lide. De har også god service!

Kom hertil: Kom til Kungsholmen eller stå af ved Rådhuset. Tabbouli ligger på Kungsholmsgatan i højden af ​​Polishusparken.

Resumé – Restauranter i Stockholm

Der er omkring 1.000 restauranter i de centrale dele af Stockholm. I denne guide har vi præsenteret et udvalg af de 10 bedste restauranter, så det bliver lidt nemmere for dig at vælge, hvilke du vil besøge.

Vores liste består af en god blanding af alt fra klassisk svensk husmandskost, til italienske pizzaer, libanesisk mad og andre asiatiske restauranter. Da vi foretog vores valg, kiggede vi hovedsageligt på de anmeldelser, som andre gæster har efterladt.

Så hvad venter du på? Tag ud i Stockholm og kig blandt alle disse dejlige restauranter.

Afslutningsvis vil vi gerne give et lille ekstra råd om netop Tabbouli, som ender på en 10. plads på vores liste. Her kan du nyde en 16-retters smagsmenu, men mange forskellige retter fra det libanesiske køkken. Perfekt, hvis du vil teste dig selv for at se, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide så meget!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024