Inreda liten balkong snyggast i stan - 6 tips

Indret en lille altan smukkeste i byen – 6 tips

Tid til nogle pyntetips til små altaner! Ikke alle har en altan eller terrasse større end den planet, som vi ofte bliver hjernevasket med fra Hemnet & Co. Nej i virkeligheden (hvor vi er) har de fleste af os meget små altaner. Så er det vigtigt at bruge en altanindretning, der er fleksibel og ikke stjæler endnu mere af det i forvejen lille altanareal.

LÆS MERE: 10 største terrassetrends i 2023

Her giver Inredningsvis dig 6 tips til smart altanindretning til en normal altan, hvor almindelige mennesker bor!

Indret lille altan

Foto: Ejendomsmægleren

1. Hængende altanbord

Dette altanbord må være en af ​​de smarteste opfindelser NOGENSINDE. Til den lille altan sparer det utroligt meget plads, hvis man ikke har et bord med ben. Du kan også sidde og arbejde ved den og bruge den som et computerbord. Jeg håber bare ikke du har en lige så nysgerrig nabo som i min første lejlighed.

Foto: Ikea Home

2. Brug fleksible altanmøbler!

Med det mener jeg mindre møbler i lette, fleksible materialer. Glem store træmøbler eller klodsede grimme plastikmøbler UCH. Nej Køb ist. små buede altanmøbler i let aluminium.

Et andet forstørrende tip til at dekorere en lille altan er altid at bruge et rundt bord. Runde borde har en tendens til at forstørre ethvert rum, da de ikke har store ben, der optager plads.

3. Smarte altankrukker!

Ligesom ovenstående hedder de passende On the edge og kommer fra adessostockholm

Et tip er at vende potterne mod altanen først. for udadtil. Jeg mener, det er DIG, der skal nyde dine blomster, ikke naboerne

Foto: Historisk hjem

4. Indret dit eget personlige altanhjørne!

Har du for eksempel en super lille fransk altan, så læg en pude over hele gulvet. Pynt så med et par hynder og voila du har en lille udendørs sofa at spise morgenmad på. Hellere bruge alle dine penge på et hjørne, som du rigtig gerne vil hygge dig i, end at lave en altan til alle andre.

LÆS OGSÅ: Altantips: 7 stilfulde styles til at kopiere på altanen

Foto: Henrik Nero/Svenska mäklarhuset

5. Mere FARVE til altanen!

Når det kommer til altaner gælder lyst og friskt ikke. Nej, for en altan er ofte træfarvet eller slidt. Sørg for at bruge farve og gerne i stærke sommerlige farver. Dette giver en dejlig indbydende altan, der minder om Middelhavet.

KØBETIP: Du kan finde farverige tekstiler og hynder til altanen billigt HER

Brug mere farve generelt, når du pynter, tør mere og vinder mere er mit motto. Jeg mener, det er ikke naboen, der skal kunne lide din altan, det er DIG.

Foto: Ikea Home

6. Lad altaner blomstre i overflod!

Glem alle minimalistiske kedelige trends og råd. Nej, hvis du vil have en rigtig grøn altan, så lad den gro, men vil du forstørre den, så lad planterne blive omkring altanens vægge og gelænder. Så dyrk krydderier, bær, frugter, ja alt er muligt på en altan, fordi det ofte er så solrigt.

Drivhuse kan også fås, selvom det er en lille altan. Der findes nu specialdesignede mindre altandrivhuse, der sættes op ad væggen. ALT er muligt på en altan og der er ingen grænser for hvad der er rigtigt og forkert :)

Foto: Ikea Home

Hvis du har en orientalsk stil, så sørg for at GÅ LØS med den i din altanindretning :)

Foto: Ikea Home

Indret som sagt efter hjertens lyst, da det er DIN altan og også din oase at hvile på, drømme sig væk og nyde. Hvad er det værste, der kan gå galt, og som ikke kan laves om.

Mere farve og forandring til altanen!

 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024