Ikea soffa special - 12 bästa ikea soffor nånsin

IKEA sofa special – 12 bedste IKEA sofaer

Tid til en fuldskala IKEA sofa-special! Det er ikke nemt at vælge den perfekte sofa. Det meste af tiden er det svært at mikse og matche det med en bestemt indretningsstil. Du skal tænke på farvesammensætninger, dit budget, møblernes holdbarhed og så videre. Det kan give mere hovedpine end vedligeholdelse, når du skal vælge de rigtige møbler. Heldigvis for dig er her en guide til at vælge det rigtige sofadesign! Især fra IKEA, et imperium af budgetvenlige, men kvalitetsmøbler.

LÆS MERE – 10 Ikea-hacks, der ryster hjemmet hårdt

Uanset om du vil imponere dine gæster, når de træder ind i dit hus eller bare vil have en afslappende, komfortabel og indbydende stue, er her de allerbedste IKEA sofadesigns til at hjælpe dig med at se, hvilken sofa der passer bedst til din indretningsstil, dit budget og din komfort!

Bedste IKEA sofa designs

Foto: IKEA

GRÖNLID

Sofaen med grønt låg er ikke kun smuk, den personificerer også komfort. Det engelske design forvandler dette smukke stykke til en moderne klassiker, der får det til at føles hjemligt og indbydende. De medfølgende firkantede puder er bløde og luftige for en meget behagelig rygstøtte. Sæderne er afslappende og dybe, nok til at du kan døse mens du sidder. Det, der er så fint ved Grönlid sofaserien er, at den nemt kan tilpasses til den form, du gerne vil have den. Fra en 3-personers sofa kan du tilføje hjørner, chaiselong og fodskamler, som alle er perfekte, uanset om du holder fester ofte eller for en voksende familie. Uanset hvilket indretningskoncept du går efter, kan du helt sikkert finde et perfekt match med sofaen Grönlid, for den fås i seks skønne farver!

FÄRLÖV

Färlöv sofaen er rent udsmykket og stilfuld! At se den for første gang vil helt sikkert få dig til at blive forelsket. De lave bananformede armlæn giver den et traditionelt og charmerende look. Denne sofa har store og komfortable rygpuder, der giver ryggen den støtte den har brug for. To ekstra lændepuder medfølger også. Du skal heller ikke glemme betræk, som også er lavet af lækkert og fleksibelt stof! Färlöv-serien består af lænestol, 2-personers, 3-personers, fodskammel med opbevaring og sektionssofa. Som alle er vidunderlige! Denne sofa er bedst til rummelige områder.

STOCKHOLM

Leder du efter en luksuriøs sofa, der matcher din indretning, så er Stockholm sofaen lige noget for dig! Stockholm sofaen er en af ​​de mest populære og komfortable sofaer, som Ikea har at byde på.

Det giver også en dyb sædedybde. Rummelig og stor nok til at sove på, hvilket gør den perfekt til de sene filmaftener. Det bløde og delikate stof gør denne sofa endnu mere attraktiv. Stockholm-serien består af en 3-personers, en 2-personers, en vævet rattanstol med hynder og en puf. Den fås i 3 farver.

SÖDERHAMN

Söderhamns sofa byder på et æstetisk, smart og moderne design, der passer til de minimalistiske fans derude. Den hyggelige følelse af denne sofa giver den helt rigtige mængde komfort og benplads. Stoffet brugt til dette design er samsta, og en fin kombination af nylon og polyester. Denne sofa er et godt valg for folk, der har brug for at tænke på et budget. Stil og komfort er, hvad Söderhamn handler om. En anden god ting ved Söderhamn er, at den er tilpasningsdygtig. Du kan mikse og matche stykkerne, så de passer til dit rum. Serien består af en 3-personers med valgfri armlæn, hjørnestykke, lounge, 4-personers sektion og loveseat.

Foto: Bemz

FRIHEDEN

The Freedom er en velkendt sofa, der har eksisteret længe. Det kom frem, da den populære sovesofa Månstad blev udgået. Denne L-formede sofa giver dig mulighed for at konfigurere ved at flytte chaiselongen til hver side af sofaen. Du kan style den som du vil. Denne sofa har en udtræksfunktion, der nemt forvandles til en seng. Chaiselongen fungerer også som et dejligt og rummeligt sted! Det er også en fantastisk måde at opbevare ekstra puder, sengetøj og tæpper til gæster. Du kan forvente flere overnatninger med denne praktiske sovesofa.

VIMLE

Vimle sofaen er kongen af ​​funktionalitet, men lad os starte med dens udseende. Som kongen af ​​funktionalitet burde den kunne matche ethvert rum, og derfor har den de rene, enkle linjer, der ville komplementere enhver indretningsstil. Den kommer i mange forskellige farver, inklusive neutrale, så du kan mikse og matche med dit værelse. Armene er firkantede og giver et moderne og elegant udtryk.

Der er en grund til, at Vimle sofaen er så funktionel. Den kommer med tre dele: selve sofaen, en chaiselong og en skammel. Chaiselongen og skammel har også opbevaring, hvis du skulle have brug for at stille hynderne et sted, da denne sofa også kan laves om til en sovesofa. Ja, denne sofa er virkelig fantastisk. Komforten er på niveau med Grönlid-sofaen, men ingen matcher dens suveræne funktionalitet.

En anden grund til, at Vimle sofaen er kongen af ​​funktionalitet, er på grund af dens pris. Denne sofa er perfekt til dem med et budget. Sofaen, chaiselongen og skammel koster mindre end en sofa fra en anden butik, og her får du tre produkter i ét!

KARLSTAD

Karlstad sofaen har været på markedet i næsten 10 år. Det er blevet meget populært på grund af dets fleksibilitet og overkommelige priser. Det minder dig måske ikke om en lounge-lignende sofa, men det giver dig stadig mulighed for at sidde komfortabelt uden at synke. Jeg må sige, at dette ville være en fantastisk sofa til et venteværelse eller hotellets lobby.

Karlstad har mange varianter at vælge imellem. Disse omfatter en række 2-personers og 3-personers sofaer, en hjørnesofa, 2 forskellige lænestole, en skammel, en sovesofa og 2 forskellige typer chaiselonger. Sammen kan disse Karlstad-varianter passe ind i det ultimative opholdsrum.

Det ser måske ret simpelt ud ved første øjekast, men der er en grund til, at det er et af de bedste IKEA sofadesigns. Ja, det er din typiske familievenlige budgetsofa, men det er meget mere end det. På grund af Karlstad-sofaen er den en af ​​de mest stilfulde sofaer, og en favorit blandt mange. Helt ærligt, du kunne forvandle denne sofa fra klassisk til fornemt, og den ville stadig se umærkelig ud. Hvis du ofte ændrer dit interiør, er dette et glimrende valg for dig.

LANDSKRONA

Landskrona sofaen er en af ​​de mest stilfulde Ikea sofaer. Det sofistikerede og moderne design giver en professionel atmosfære, velegnet til en mere maskulin indretningsstil. Landskrona sofaen har faste hynder, der gør, at du kan sidde komfortabelt oprejst. Designet minder mig om de sofaer, du ser på advokatfirmaer og lægekontorer. Med hensyn til benene kan du vælge mellem træ eller metal, alt efter hvad der passer til dig og din stil. Den kompakte og mellemstore sofa fungerer godt selv i mindre rum som ejerlejligheder og lejligheder.

Foto: IKEA

EKTORP

Ektor-sofaen er en klassiker og fungerer bedst i stuehustemaværelser eller traditionelle hjem. Det er en elegant sofa, der blev skabt for at skabe en behagelig, ren, afslappende og elegant atmosfære. Det giver ikke kun den perfekte rumfornemmelse, det er virkelig en utrolig behagelig og afslappende sofa, som du kan synke ned i, og puderne ville ikke engang synke ind efter mange års brug.

Denne sofa har afrundede arme og synlige træben, hvilket giver den det meste af den klassiske følelse. Ektorps sofakollektion omfatter en 3-personers sofa, loveseat, skammel, lænestol og en sofa med chaiselong. Hvis du vil gå efter en luksuriøs, dramatisk følelse, så få en Ektorps sofa med chaiselong. De tilbyder Ektorps sofakollektion i forskellige farver og mønstre og er lavet af polstret stof.

Det bedste ved denne stilfulde, hyggelige all-round sofa er, at den er holdbar, men meget overkommelig, perfekt til en person på et budget. Ektor sofaen har også et betræk. Fordelen ved at have et betræk er, at det gør rengøringen af ​​din sofa nemmere. Med et betræk behøver du ikke bekymre dig om drikkespild, spånkrummer eller andet snavs, for alt du skal gøre er at fjerne betrækket, lægge det i vask og voila! Nu er alt, som det skal være igen.

LINDOME

Lindome-sofaen minder om en klassisk æra. Det dejlige og luksuriøse fløjlsmateriale vil få dig til at føle dig som en konge. Dette dramatiske, iøjnefaldende stykke tilføjer en flot accent til ethvert rum og giver et træk, som ingen nogensinde vil overse.

Hvis du ønsker at bringe glamour til dit værelse, så er denne sofa en sikker go-to. Det er en super elegant sofa, der emmer af luksus. Med sit fløjlsbetræk og europæisk inspirerede design anbefales denne sofa til alle, der ønsker et punchy og sofistikeret rum.

KNISLINGE

Knislinge giver en nostalgisk komfort. Det klassiske vintagedesign tager dig tilbage til 80’erne eller 90’erne. Det høje ryglæn er behageligt for din nakke, og er et glimrende valg til højere personer. Det kompakte design passer godt i mindre rum. Sæderne er også faste og komfortable. Leder du efter en sofa, der er enkel, stilfuld og funktionel, så er denne noget for dig.

Der er en overflod af IKEA- og IKEA-inspirerede sofaer derude, men ingen er så gode som ovenstående. Med deres evne til at give komfort og stil vil disse sofaer matche din stue uanset din indretningsstil. Med sofaerne på denne liste vil du kunne finde det absolut bedste design til dit boligareal og stadig holde sofakøbet inden for dit budget!

 

 

Foto øverst: IKEA

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024