Gubi multi-lite lampan - ett modernt konstverk

GUBI Multi-Lite lampen – et moderne kunstværk

Ingen er så gode til design som danskerne, det er helt sikkert! Dansk design er også større nu om dage end nogensinde, og især danske designlamper. En dansk lampeserie jeg vil sætte noget særligt fokus på er GUBI Multi-Lite serien. Denne består af en meget smart fremstillet loftspendel og gulvlamper med samme moderne look.

Disse GUBI lamper har et tidløst design og passer lige så godt i køkkenet som i stuen.

GUBI Multi-Lite

Det, der gør GUBI Multi-Lite lampen til et moderne kunstværk i min bog, er dens gennemtænkte smarte design. Man kan nemlig selv justere/dreje lampeskærmen og dermed opnå forskellige kombinationer, hvor lyset peger i forskellige retninger. Dette kan gøres både på loftet og gulvlamperne i Multi-Lite serien.

Et tip er at hænge en masse GUBI loftslamper over spisebordet som nedenfor. Dette giver rummet et spændende indtryk med mere volumen over belysningen. Lad gerne en af ​​lampeskærmene rettes anderledes end de andre.

Fakta om designeren bag GUBI Multi-Lite loftpendlen:

Multi-Lite loftspendlen fra GUBI blev første gang tegnet i 1972, da Louis Weisdorf gjorde en undtagelse i forhold til sit typiske design. Lampen afspejlede hans passion for mangfoldighed, som var anderledes end hans tidligere designs, som var kendt for at bruge gentagne elementer. Lampen omfavner dansk designs gyldne æra. Du kan selv justere/dreje lampen og dermed opnå forskellige kombinationer, hvor lyset peger i forskellige retninger. Multi-Lite Loftspendlen har et tidløst design, der gør, at den passer ind i forskellige sammenhænge. Lampen bruges især som spisebordslampe, hyggebelysning i stuen eller som dekorativ lampe. Gubi Multi-Lite Pendant fås i syv forskellige farvekombinationer, hvoraf krom og messing er ensartede farver til alle modeller.

Jeg synes, det er så fascinerende, at disse designerlamper vil være lige så moderne uanset årgang, de går aldrig ud af tiden som de fleste andre ting. Nej, designlamperne vil fortsætte med at sprede deres udstråling på indretningshimlen længe efter vi er væk.

 

 

 

 

 

 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024