6 lyxiga resort ställen i sverige

6 top bedste spa i sverige

Ivrig efter at rejse til Sverige og besøge de bedste spa i sverige? Vi har også eksklusive overnatningsmuligheder og faciliteter i Sverige. Man skal bare kigge lidt ekstra godt efter! Fra nord til syd – Sverige tilbyder overnatning, der er noget ekstra med service i top. Ofte ligger de også smukt med naturen som nabo.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvor disse steder ligger, og hvad de tilbyder? Her er 6 top bedste spa i Sverige!

6 bedste spa i Sverige

Orbaden Spa & Resort

Orbaden er slående smukt ved floden Ljusnan mellem Bollnäs og Ljusdal i Hälsingland. Alt er her for et afslappende ophold, og gæsternes vurderinger er konsekvent meget høje.

Anlægget har dobbeltværelser, lejligheder og suiter. Bassiner både indendørs og udendørs sammen med mineralske saltbade og en sandstrand ud mod Ljusnan giver maksimale muligheder for svømning. En spa er også tilgængelig at besøge for ekstra afslapning.

Orbadens restaurant serverer retter med både lokal og international smag med fokus på lokale råvarer. Den store spisestue har en storslået udsigt over bjergene og dalen.

Hvad er forskellen mellem et resort og et hotel?

Et resort stræber efter at tilbyde meget mere end blot overnatning. En definition er, at gæster skal føle, at de har alt, hvad de har brug for, herunder overnatning, mad og drikke, service og aktiviteter.

Strömstad Spa & Resort

Strömstads perle har en fantastisk beliggenhed lige ved havet. Der er en golfbane lige ved siden af, og der er kun få kilometer til det centrale Strömstad. Dette er et spahotel kendt for sine mange fremragende faciliteter.

Strömstad Spa & Resort har et udvalg af værelser, fra noget enklere dobbeltværelser til større suiter. Med ikke mindre end syv pools, tre saunaer og et stort spa-område er alt til afslapning. Sejlture i skærgården er tilgængelige som en mulighed, og det er skønt at leje en cykel.

Der er tre restauranter på hotellet. Fisk og skaldyr er en specialitet, men det er også muligt at bestille italiensk, fransk og internationalt.

Sälens Högfjällhotel

Hvis et luksuriøst feriested i bjergene lokker, er Sälens Högfjällshotell, Högis, et spændende valg. Dette hotel ligger i Sveriges sydligste bjergområde, hvilket betyder, at rejsen dertil ikke behøver at være så lang.

Hotellet ligger lige ved siden af ​​Lindvallens 56 pister og byder på meget både vinter og sommer. Enkeltværelser, dobbeltværelser, lejligheder og suiter – Sälens Högfjällshotell har noget for enhver smag og pengepung. Børneklub, natklub, spa, egen biograf, fitnesscenter, afslapning og meget mere er inkluderet i faciliteterne.

Högfjällshotellet har ikke mindre end 13 barer og restauranter, hvoraf to er med i White Guide. Japansk, amerikansk, fisk og skaldyr, burgere og pizza – her er der alt til maven.

VANN

Hotellet med det måske korteste navn, VANN, har et særligt udtalt fokus på spa og wellness. Den ligger ved Gullmarsfjorden i Bohuslän, lige ved havet med den karakteristiske bohuslänske natur omkring knuden.

VANN kan prale af 156 værelser med dobbeltværelser og suiter. Et speciale er de forskellige pakker, der indeholder overnatning, aktiviteter og mad for en eller flere overnatninger. Dette inkluderer altid gratis adgang til spa-området med sine otte pools, afslapning, sauna og fitnesscenter.

Moderne gastronomi er kodeordet i VASS-restauranten. Her er havets lækkerier i centrum, men menuen byder naturligvis på mere end det. I restauranten Granito er der i stedet fokus på tapas.

Er der kurbade på alle feriesteder i Sverige?

Det korte svar er ja. Du kan tage del i afslapning i spa-områder næsten uanset hvilken facilitet du vælger. Det er dog en god idé at undersøge sagen, inden du booker!

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park er måske det største og også det mest populære feriested i Sverige. Det er nok også det mest luksuriøse og komplette. Hotellet ligger lige nord for Gøteborg og har gode transportforbindelser.

Sankt Jörgen har både dobbeltværelser og suiter, alle med individuel indretning i hyggelig skandinavisk stil. Wellness er virkelig i fokus med faciliteter til både motion, socialt samvær og afslapning.

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er et klassisk, veletableret spahotel, der tæller blandt de bedste ikke kun i Sverige, men i hele Europa. Det ligger lige ved stranden i Ystad i den sydligste del af landet. Her tilbydes besøgende maksimal afslapning.

Værelserne findes i mange varianter, lige fra enkle enkeltværelser til suiter med havudsigt. De er alle indrettet i en klassisk maritim New England-stil. Som gæst er der alle muligheder for afslapning med pools, isbad, sauna, jacuzzi og et fantastisk regnskovsmiljø indendørs!

Rigtig god mad er sloganet, der gælder på hotellet. Der er tre restauranter med forskellige køkkener og to barer med forskellig karakter. Hovedrestauranten Port serverer spændende blandinger af amerikanske og franske retter.

Eksempler på andre top faciliteter:

● Udendørs pool
● Indendørs pools
● Spa afdeling
● Fitnesscenter i fuld størrelse
● 18-hullers golfbane
● Tennis

Når maven begynder at rumle, er der ikke mindre end fire restauranter at besøge. Her er der noget for enhver smag, lige fra husmandskost til større gastronomiske oplevelser. Det er nemt at spise og drikke godt i Sankt Jörgen Park.

Resumé – bedste spa i Sverige

Mangfoldigheden med hensyn til luksusresortssteder i Sverige er virkelig stor! Her kan du finde alt fra hoteller tættere på byen til spahoteller nær havet. Alle tilbyder den bedst tænkelige service, god mad og drikke og maksimale muligheder for afslapning.

Føler du, at et af hotellerne på vores liste kunne blive en favorit? Husk, at du ofte får den bedste pris og mest værdi, hvis du bestiller en komplet pakke inklusive overnatning, mad, oplevelser og aktiviteter.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024