Preview: 5 underkläder trender hösten 2023

5 tips til at skjule kabler og netledninger

Fåh ting kan være lige så irriterende og grimme som en masse ledninger der ligger overalt. Især hvis man generelt har et pænt indrettet hjem og ikke kan lide grunde. Desværre er vi ikke kommet til et helt trådløst hjem endnu. Så vi skal forholde os til elektriske kabler og ledninger et stykke tid endnu. Hvis du ikke orker at se alle ledningerne, er der flere tricks til at skjule ledningerne. Det handler om at vildlede øjet, så snorene trylles væk som magi.

Her får du 5 smarte tips til, hvordan du kan skjule ledninger og kabler og få et ledningsfrit hjem i harmoni!

1. Skjul ledningerne bag møbler

En smart måde at skjule snore på er at fastgøre dem bag møbler. For at gøre det skal du fastgøre klare snorklemmer langs bagkanterne af dine møbler. Sæt derefter ledningerne fast i clipsene og voilá, det ser ud som om du har et helt ledningsfrit hjem.

En anden smart måde er at skjule et virvar af kabler bag et stativmonteret tv og integrere indbygget ledningsopbevaring i designet af din gør-det-selv tv-stander.

2. Installer ledningsskjulere på væggen

Hvis ledningerne, der dingler fra dit vægmonterede tv, distraherer dig fra det, der er på skærmen, skal du skjule dem med en ledningsbeskytter som f.eks. Det er fleksible plastskinner, der monteres direkte på væggen oven på kablerne.

For at installere og effektivt skjule tv-kabler skal du måle spændvidden på væggen mellem bunden af ​​skærmen og gulvet. Det er den længde på ledningsdækslet, du har brug for, og du kan ofte klippe til, så det passer. Monter derefter ledningsskjuleren på væggen med skruer i henhold til producentens anvisninger, placer tv-kablerne inde i kanalen og klik dækslet på plads over toppen. Ledningsbetræk sælges normalt i neutrale farver som hvid eller metallisk grå. Men de kan sagtens males i samme farve som din væg (med latexbaseret maling)

3. Saml rodet med et kabelbeskyttelsesrør

Som navnet antyder, er dette et rør, der skjuler alle kabler. Kan du ikke klare det virvar af ledninger på dit hjemmekontor til computere, skærme, telefoner, printere og andre enheder, der bruges dagligt? En kabelbinding er da en af ​​de bedste kabelhåndteringsløsninger, den giver en nem måde at konsolidere alle de løse ledninger, der dingler fra dit skrivebord. Du skal blot bundte dem sammen i dine hænder og stikke ind i røret.

4. Skjul ledninger naturligt i kabelstrimler

En kabelstrimmel er en smart ting! Det er en hvid strimmel, der kan placeres langs fodpanelerne. Kabellisten er hul og har dermed plads til et par kabler. Sæt for eksempel lampeledningen i kabelstrimlen og det ser ud som om du har en smart ledningsfri lampe. Disse lister skjuler fint ledninger og giver et “indbygget” indtryk af din el i rummet.

5. Gem snorene i en møbelskuffe

Ved at lave nogle kreative ændringer på et skrivebord eller en kommode kan du slippe af med en klodset strømskinne på gulvet, der flyder over med ledninger. Bor et hul i bagpanelet på skrivebordsskuffen eller kommoden, helst i nærheden af ​​en stikkontakt.

Før derefter strømskinnekablet gennem hullet, og brug dobbeltsidet klæbemiddel til at montere bagsiden af ​​selve strømskinnen til det samme skuffepanel. Når du tilslutter elektronik til strømskinnen, skal du skabe et sted, hvor hver gadget kan hvile, mens gadgetsene oplades i kassen.

Bundlinje – skjul kabler

Som du kan se, er der mange pæne og smarte måder at skjule ledninger på. Det er ganske enkelt muligt at vinde ledningernes krig og komme ledningsfrit ud på den anden side, i hvert fald ved siden af. Det er bare et spørgsmål om at tænke smart og have noget DIY viden derhjemme. Du føler dig også så stolt, hvis det lykkedes dig at fjerne alle ledningerne helt selv.

Hvis du skal lave el-arbejde derhjemme og gerne vil finde en god elektriker. Så anbefaler vi Done, en app, hvor du nemt kan sammenligne og få tilbud på elektrikere, der er gode og pålidelige. Der kan du også finde ud af prisen på forskellige elektrikere og kan videochatte med dem, for at mærke om det føles rigtigt.

 

 

 

 

 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024