Mysig uteplats inspiration & tips

Hyggelig terrasse Inspiration og tips

Hvem vil ikke have en hyggelig gårdhave? Alle elsker at tilbringe tid udendørs om sommeren, men det betyder ikke, at du skal forlade dine haver på køligere tidspunkter. Med nogle interessante møbler og tilbehør kan du forvandle din terrasse til at se hyggelig og mere indbydende ud.

Fra hyggelig udendørs belysning til indbydende gårdhave. Denne artikel har alle de tips og inspiration, du har brug for for at få en hyggelig gårdhave.

Hyggelig inspiration til terrassen

Oplyse!

Det er nemt og hurtigt at installere belysningen på terrassen. Og resultatet? Et imødekommende skær, når mørket begynder. For at opnå maksimal effekt bør du overveje at anvende forskellige stilarter, mens du holder lysstyrken lav og varm.

Vil du have et afslappet look? Festoon-lys er vejen frem. Du kan knytte dem mellem træer eller langs hegn. Du kan også placere lamper af forskellig størrelse på jorden eller lejlighedsvise borde.

Desuden er opadrettede spil altid en kærkommen tilføjelse. De er en fantastisk måde at vise løv på om aftenen. En anden genial mulighed er væglamper. Sørg for at vælge en stil, der passer godt til dit hjems ydre.

SHOP BILLIGT

Få en parasol

En parasol er ikke kun god mod solen, den giver også altanen og terrassen en hyggelig følelse.

Du kan aldrig gå galt med en ildskulptur

Vil du opnå den følelse af Varme, sikkerhed og hjem? En pejs vil være nyttig. Skønheden ved en flamme går forud for den. Den er kraftfuld og æstetisk behagelig og ville give en fantastisk indre gårdhave. Næste? Der findes fire smøregrave i forskellige stilarter. Men hvis du ønsker at komme med en udtalelse, skal du vælge noget mere skulptureret. Ud over at imponere dine gæster, vil dette fantastiske design holde atmosfæren bedre.

Omkring et glat bad er HER

Opsæt en udendørs spa

Vil du tilføje et strejf af luksus til din livmoder? Hvorfor ikke dekorere din terrasse med ET SPABAD? Ja, det er dristigt, og du bør have en større terrasse for at gøre dette. Du kan altid finde et spabad, der passer til dine personlige behov og præferencer. Du kan vælge mellem oppustelige modeller og dyrere træbeklædte modeller.

Hvad er nogle udendørs spa ideer du kan prøve?

Her er nogle smarte ideer, du kan udforske til din udendørs spa:

 • Byg en indendørs-udendørs struktur til dit bad
 • Placer dit bet på et badekar, der lyser op, så den lyser i mørke
 • Tænk på et lodret hegn i haven for at beskytte dine personlige oplysninger
 • Gå til en stor spa, hvis du tænker på at være vært for venner
 • Skab et afslappende opholdsområde
 • Sænk den ned i bakken
 • Lys op for en eventyrlig fornemmelse

Du finder møbler ovenfor 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Smid i en kokonstol

Var det en, der sagde hyggeligt? Men den kokon stol er moderen til mysteriet. Det er det ultimative feriested på alle årstider. Derudover er de stilfulde og supplerer et moderne system. Du kan style dem med komfortable puder, puder og tæpper for at opnå det ønskede look. Om aftenen kan du sants med din foretrukne flaske vin eller en bog.

Her er andre sæder, du kan overveje til udendørs brug:

 • Opret en multifunktionel bænk
 • Få en smuk dagseng
 • Køb en elegant hjørnesofa
 • Indsæt en slumrezen med en overdækket afskæringszone
 • Hop på hængestolens væg

Du vil finde billig pavillon ovenfor HER

Du finder pavillonen ovenfor HER

Angiv en pavillon

Køb af en stilfuld pavillon kan forvandle din have og terrasse til en luksuriøs oase med det samme. Plant nogle stilfulde grønne klatreplanter rundt omkring, og du har en hyggelig gårdhave.

Stol ovan HER

Hvad synes du om, når du køber udendørsservering?

Ved køb af udendørs siddepladser er der faktorer, der skal tages i betragtning:

 • Sådan bruger du dit udendørs rum
 • Holdbarhed
 • Mærker (overvej mærker, der bruger genbrugsplast til at fremstille møbler)

Perfekt beplantning

Planting fartøjer fyldt med primuler, ornamenter og børstemundskaber er den perfekte måde at få sæsonens interesse og farve på og give liv med det samme. Tænk på højere beholdere med stauder som nåletræer. De er moderne og beskytter dig mod hårdt vejr. Du kan også prøve det italienske Cypress. Det ser godt ud, og du kan efterlade det i beholderen i lang tid.

Practice capsejsa – Arranger mange containere sammen for en god funktion. Medbring naturlige materialer såsom kork og bark. Haverspecialisterne hævder, at krukker kan se fantastiske ud, når de samles, selv uden planter indeni.

Tilføj lidt farve

Den dystre dag, hvor du har brug for lidt jubel, hjælper den din terrasse med at få lidt farve. Her er nogle nemme metoder til at tilføje farve-pop til dit udendørs rum:

 

 • Gå efter farverige udendørsmøbler: Borde og siddegrupper er ofte omdrejningspunkterne i et rum, hvilket gør dem til et fantastisk sted at tilføje farve. Du kan smide puder i kedelige farver og vælge dem i lysere nuancer. Alternativt kan du bruge puder i iøjnefaldende farver.
 • Få farverige krukker: Overvej at tage beholdere i nuancer af lilla, rød, Orange eller blå. Dette er det perfekte tidspunkt til at skabe en slående farvevariation.
 • Medbring et tæppe: Undervurder aldrig effekten af et tæppe med et tiltalende design og tone. Dette vil interessere dit rum og straks øge det.
 • Mal dine vægge i iøjnefaldende farver: Et par lag af farver kan være lige det, du har brug for til at forvandle dit rum. Når du vælger en farve, skal du vælge en farve, der passer til dine omgivelser, herunder planter og møbler.
 • Mal et vægmaleri: Et vægmaleri giver interesse og farve til en udendørs væg

Du finder loungestol ovenfor HER

Værelset var meget rent og komfortabelt

Du vil højst sandsynligt have lyst til at suse med dine udendørsmøbler og kigge ud over stjernehimlen. Så du er nødt til at investere i gode udendørs tekstiler.

Her er nogle favoritter:

 • Puder: Disse er de bedste tekstiler at bruge til at tilføre farve til dit udendørs rum. Du kan nemt koordinere farverne, så de passer til bordsædehynderne.
 • Tæpper: Hvis din have har betongulve eller coating plader, er tæpper en god måde at blødgøre din plads og tilføje en farve pop.
 • Tasker til bønner: De er behagelige at sanse i, og når det regner, kan du nemt tage dem med indendørs.

Hvad gør du med dine tekstiler, når det begynder at regne?

Dette problem bør ikke genere dig, da mange haveprodukter er lavet til dårligt vejr. Med puder, der ikke tåler brusebad, kan du efterlade dem udendørs, når de løber tør, uden at du behøver at bekymre dig om skader.

Du finder en pejs ovenfor HER

Konklusion – Hyggelig terrasseinspiration

At skabe en hyggelig gårdhave i baghaven kan være vanskelig, især hvis du ikke ved, hvad du laver. Men med disse tips kan du skabe et indbydende rum, som du og dine kære vil elske hele sommeren.

Keep it cozy!

SHOP INREDNINGSVIS FAVORITTER

Manola 12 ljuskrona shop2
Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Fungo bordslampa
Nordic Nest
1 3691 825
Manchester taklampa
Nordic Nest
2 0953 499

 

 

 

 

 

 

 

 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024