Hbo max sverige – top 10 bästa serier

Hbo Max Danmark – top 10 bedste serier

HBO Max er blevet en af ​​de mest populære streamingtjenester , og her er et stort udvalg af serier og film. Selvom smagen er som kagen, vil vi her liste top 10 bedste serier på HBO Max. Måske kan du få lidt inspiration til den næste hyggelige aften hjemme i sofaen! Så snup popcornene, læn dig tilbage og nyd listen!

Mange andre toplister er baseret på vurderinger på IMDB og andre sider. Her vil vi dog forsøge at give et mere nuanceret billede og blande anmeldelser samt antal visninger og hvor omskrevet serien er i medierne mv.

Hbo Max Danmark

#1 Game of Thrones

På en given førsteplads kommer den mest succesfulde serie, alle kategorier, alle platforme – Game of Thrones. Denne serie behøver formentlig ikke yderligere introduktion. Men hvis du ikke har set den, får du rigtig mange timers underholdning. Game of Thrones foregår i en fiktiv verden, hvor forskellige kongeriger kæmper, samarbejder og konkurrerer mod hinanden. Her er der drager, sværd og ond pludselig død i næsten hver eneste episode.

#2 The Walking Dead

Et rigtigt langvarigt show på HBO, der er blevet meget populært. Denne serie foregår i dag og begynder med en pandemi, der spreder sig over hele verden. Såkaldte “walkers”, som minder om zombier, overtager verden og inficerer almindelige mennesker med deres virus, som igen bliver zombier. Hovedpersonen “Rick” forsøger sammen med sin bande at overleve og er tvunget til at kæmpe mod andre grupper af mennesker, i en verden, hvor samfundet er fuldstændig kollapset, og alle lever efter deres egne regler.

#3 Tjernobyl

I 1986 led Ukraine en af ​​de værste katastrofer i verdenshistorien, da atomkraftværket dér havde en nedsmeltning. Selv i dag er det ikke muligt at opholde sig på stedet uden værnemidler. Serien Tjernobyl er en miniserie, der skildrer begivenheden på en meget dramatisk og troværdig måde.

#4 Vikinger

Serien, der fik folk fra hele verden til at valfarte til Sverige og Norge for at se miljøet, hvor vikingerne boede. Dette er en meget brutal og gaskrammende serie om vikingerne i Norden under vikingetiden. Hovedpersonen Ragnar Lothbrok spilles af den tidligere model Travis Fimmel og har virkelig taget verden med storm.

#5 Westworld

En fremtidig utopi, der omhandler, hvordan det er lykkedes mennesker at skabe robotter, der er identiske med mennesker. Der er skabt en forlystelsespark, hvor du kan rejse og opleve det vilde vesten for alvor, som et eventyr, men hvor indbyggerne faktisk er robotter. Men hvad sker der, når robotterne ser ud til at vise menneskelige følelser og viser tegn på selvbevidsthed?

#6 The Handmaid’s Tale

I en fremtid ikke langt fra vores nutid er udviklingen gået baglæns, og vi lever i en meget konservativ tilværelse, hvor kvinder er blevet reduceret til genstande, der kun skal føde børn. Årsagen er, at fertiliteten er blevet meget fattig i verden, og at hele menneskehedens overlevelse er afhængig af en lille gruppe slaver og frugtbare kvinder. Elisabeth Moss har haft succes i en af ​​hovedrollerne. Serien er baseret på en bog fra 1985.

#7 Den sidste af os

The Last of Us er endnu et postapokalyptisk drama, så det ligner til en vis grad Walking Dead i sine omgivelser. Men her er det ikke nogle sløve “vandrere”, som menneskeheden er truet af, men her taler vi om hurtige og kvikke smittede. En meget spændende og nervepirrende serie, der bare skal ses.

#8 Sex og byen

HBO Max har ikke kun nye spændende serier, men har også købt rettighederne til nogle af verdens mest berømte serier gennem tiderne. Benyt lejligheden til at se Sex and the City fra begyndelsen og nyd Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda og deres skøre fjols og jagten på romantik i New York.

#9 Succession

Succession er historien om magtspil og relationer i en familieejet virksomhed. Her kommer vi til at følge med i, hvad der sker, når søskende og pårørende forsøger at forvalte en arv og samtidig forfølge deres egen karriere. En meget velskrevet serie, der helt sikkert får dig til at tænke dig om en ekstra gang, før du starter en familievirksomhed.

#10 Venner

Endnu en klassiker – Vänner – ender på en stabil 10. plads. Serien behøver formentlig ingen nærmere introduktion. Men på HBO Max kan du se alle 10 sæsoner af serien. Perfekt at tænde for, hvis du bare vil se tv, eller hvis du skal friske op efter en hård dag på arbejde eller i skole.

FAQ – HBO Max Danmark

Nu hvor vi har listet top 10-serien på HBO Max, vil vi også besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvor meget koster HBO Max om måneden?

I skrivende stund – april 2023 – koster HBO Max 89 SEK om måneden. Du kan også købe et årsabonnement og få 34% rabat på prisen.

Hvad adskiller HBO Max fra HBO?

HBO Max er den nye streamingtjeneste, der erstatter HBO Nordic og her kan du finde alt det gamle indhold og meget mere. Det er blandt andet gået sammen med Warner Bros og Cartoon Network.

Kan du logge ind på flere HBO Max-konti på samme tid?

Ja, hvis I er en familie, kan I have forskellige profiler og logge ind på dem på samme tid på forskellige enheder. Så kan børnene se børneprogrammer, mens du nyder din serie.

Resumé – HBO Max

Nu har vi listet de 10 bedste serier på HBO Max. Dette er vores egen liste, og der er tonsvis af lister derude baseret på anmeldelser osv. Forhåbentlig kan du få lidt inspiration og måske endda komme med et smart nyt serieforslag til din partner til næste aften på sofaen!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024