fbpx

Top 6 bedste Ikea møbler til små hjem

Når det kommer til Ikea møbler til små hjem, er der virkelig utallige smarte variationer. Flere og flere bor i såkaldte kompakte boligmiljøer, og med det følger behovet for de rigtige møbler. At myldre med store, tunge, omfangsrige møbler på et lille rum er omtrent lige så sjovt som at høre Donald Trumps vindertale på repeat. Tipsene, der følger, fungerer også godt i små studielejligheder, hvor man skal jonglere med hver centimeter for at undgå at blive skør med klaustrofobi.

LÆS MERE: Ikea køkken hack – luksus alfons Ikea køkkenet

Her får du de 6 bedste Ikea-møbler til et lille hjem med desperat behov for mere plads!

Ikea møbler – små hjem

1. UTAKER SENG

I første omgang vælger jeg Utaker stabelsengen, fordi den er mere end AWESOME. Jeg mener se på sengen, den kan både være en sofa og en dobbeltseng, når du folder den ud. Er I et par på en lille plads, er det denne seng, du absolut skal vælge. Ønsker du ikke en tilhørende madras til sengen, så køb gerne en lidt tykkere, mere luksuriøs madras i stedet.

Utaker er også det perfekte Ikea hack møbel, det kommer i ubehandlet træ, der er meget nemt at male i en flot farve.

2. RÅSKOG skov

Super smart lille rullehylde, der passer til næsten alt. Fungerer som barvogn, bogreol, skohylde og natbord mm.

3. BEKVÄM stige

Hvis du bor i et lille hjem, vil du sandsynligvis gerne opbevare tingene højt for at spare plads. Hvis du ikke er ti meter høj, skal du bruge en stige for at få tingene ned, og det er her den lille fleksible Bekväm kommer ind.

4. ARKELSTORP klapbord

Fortæl en, der ikke har brugt et Ikea-klapbord på et tidspunkt. Dette sofabord er den frelsende helt i ethvert lille hjem med dets skuffer til opbevaring og udtrækbare bordplader. Det er også et perfekt IKEA hackemne til at male for eksempel i hvidt. Eller hvorfor ikke male benene hvide og klæbe på luksuriøs marmorplastik på bordpladen.

5. NORDLI seng

Denne seng med opbevaringsskuffer under er et must have for alle med et lille soveværelse eller hems. Opbevar f.eks. sengelinned og håndklæder under sengen, hvis du ikke har opbevaring nok i de andre huler.

KONKLUSION

Jeg har selv dette fantastiske lille klapbord og blogger fra min stue. Jeg vælter så bordet og trækker et loftgardin for, når der kommer gæster. Du kan se hvad jeg mener ovenfor fra min egen stue. Dette er seriøst et af de smarteste møbler på planeten efter min mening.

Ikea hack tip er at klæbe marmorplastik på bordpladen, tal om et luksuriøst hjemmekontor :)

Ikea er virkelig en mester i at skabe smarte løsninger til små opholdsrum. Det er også sjovt at pimpe Ikea møbler op, for at sætte et personligt præg på det. Det bliver spændende at se, hvilke møbelinnovationer Ikea byder på til dette år. Vi har set flere spændende designersamarbejder de seneste sæsoner og håber, at der kommer nogle flere.

Selv små møbler har store muligheder!

Följ inredningsvis

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis