3 billiga städer i europa med grymt lyxig miljö

3 billige byer i Europa med luksuriøst miljø

Der tales meget om, hvor dyrt alt er blevet med den økonomiske krise i verden! Men faktum er, at flere byer i Europa er langt de billigste lige nu. Frem for alt kan du finde rigtig gode hoteller billigt som pokker. Perfekt til alle med mange penge, men som stadig gerne vil nyde luksuriøse omgivelser. Her taler vi luksus til budgetpris på allerhøjeste niveau.

LÆS MERE: 7 steder i Portugal du ikke må gå glip af

Her får du tips til 3 billige byer i Europa, der stadig har fantastisk smukke seværdigheder!

Billige byer i Europa

1. Budapest

Jeg sætter Budapest først og fremmest de billige byer, fordi jeg selv er på nippet til at tage dertil. Af alle de billige byer i Europa har Budapest noget, de andre ikke har, de absolut bedste billige SPA-bade du kan finde. Det fantastiske er, at hele det luksuriøse miljø kommer for en spyttyv. Du kan få en luksuriøs massage for under 100 bucks og aftensmad for det samme.

3 ting der er værd at se:

De termiske bade: Så naturligt bad varmt og sundt i et yderst luksuriøst, smukt historisk miljø. Der er flere skønne termiske spa-bade i Budapest, men det mest kendte er Europas største bad Gellert-bad.

Slottet

Et større område på slotsbakken med storslået udsøgt over hele byen. Udover det kongelige palads har Nationalgalleriet og Det Historiske Museum til huse her. Gå ikke glip af Fisherman’s Bastion og Lordernas Street i den gamle bydel lige ved siden af.

Sporvogn safari

Budapest er stort på overfladen, men kan være forvirrende at finde som turist. Hvis du har et par timer til overs, så tag den første bedste sporvogn og nyd den vidunderlige følelse af nostalgi i de gamle vogne, billig sightseeing.

2. Dubrovnik

MODE MODE MODE! Det er det eneste, der kan opsummere denne fantastiske middelhavsby. Det er heller ikke underligt, at skaberne af megaserien Game of Thrones (GOT) valgte at optage flere afsnit lige her. Der er nu endnu flere turister, der valfarter til Dubrovnik netop på grund af GOT. Hele Kroatien er fornøjelse som Italien, men til meget lavere priser.

3 ting der er værd at se:

Ringmuren: Der er MASSER af dejlige historiske bygninger i denne kroatiske perle, men ringmuren er et must-see. Den går rundt i hele byen og er omkring to kilometer lang.

Svøm og solbad langs Lapad Viken.

Lapad Bay er et must for alle sol- og svømmefans! og den består af flere smukke strande omgivet af sødt duftende smuk fyrreskov og eksotiske palmer.

Tag svævebanen over Dubrovnik

Denne svævebane tager dig op på det mægtige bjerg Srd. Herunder ser du byen som en eksotisk perle direkte ud af det smukke blågrønne hav.

Bonustip: jamen, da jeg selv er en hård GOT mega fan, så er jeg nødt til at fortælle jer om den relativt nye GOT tour i Dubrovnik:)

3. Prag

Denne smukke historiske by har taget mange slag i alle de europæiske krige, der har hærget den, men stadig formået at bevare sin tidligere skønhed. Ligesom San Francisco er Prag verdensberømt for sin historiske bro. Mange historiske seværdigheder kan findes i denne by og er også en perfekt romantisk destination.

3 ting der er værd at se:

1. Karlsbroen

Dette er uden sammenligning Prags mest berømte attraktion! Broen over Moldau går mellem den gamle bydel og Lillsidan og forbinder de to dele af byen. Broen, som nu kun kan benyttes af fodgængere, er langs langsiderne omkranset af omkring tyve helgenstatuer i forskellige aldre, mange af dem i bronze og guddommeligt smukke.

2. Gamle Rådhusplads

En af verdens smukkeste pladser er en af ​​Prags mest populære attraktioner. Den Gamle By, som begyndte at tage form i det 11. århundrede, og hovedtorvet er nu helt trafikfrit omgivet af masser af luksuriøse, smukke historiske bygninger.

3. Gamle Rådhus

Med den kendte såkaldte med det astronomiske ur er den største turistattraktion af alle i den gamle bydel. Rådhuset er fra 1338 blev totalt ødelagt af de nazistiske bastards, men er blevet fuldstændig renoveret til sit tidligere guddommelige jeg.

Summering – Billige byer i Europa

Der har du 3 budget luksusdestinationer at sigte efter i år! Personligt sigter jeg efter Split i Kroatien næste gang, synes at være en rolig og hyggelig lille middelhavsby. Sagen er den, at mange tror, ​​det må være dyrt at rejse. Men med tanke på alle de stigende priser på alle niveauer i Sverige, kan det snarere være mere økonomisk at bo i et billigere land. Jeg lagde mærke til f.eks. selv sidste gang jeg var i Spanien, at fødevarepriserne er SÅ meget billigere der, bare én ting!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024