Hetaste sommarskor trender 2023

Hotteste sommersko dame trends 2023

Sommeren er lige om hjørnet, og det er tid til at blive klar til de hotteste skotrends i 2023. Årets sommersko-trends, som spænder fra sandaler til sneakers, handler om komfort, tilpasningsevne og dristighed. Der er en skotype til enhver begivenhed, uanset om du skal til stranden, et sommerbryllup eller bare gå en tur i parken. De mest trendy sommersko-trends for 2023 er listet her sammen med vores bedste stylingtips:

Sommersko trends

Platform sandaler

Denne sommer vender platformssandaler tilbage, og de er større og dristigere end nogensinde med celebs som Kendall Jenner og Lady Gaga, der har platformlooket. Stropperne giver ethvert ensemble et strejf af elegance, mens platformssålen tilføjer højde, men bevarer en følelse af komfort sammenlignet med stiletter! Platformsandaler i denne sæson er populære i en række forskellige materialer, herunder læder, fløjl og ruskind, og deres farver skal afspejle rigdommen i sommersæsonen, herunder bløde pasteller og livlige neoner. Bær dine platformssko med en flydende maxi-kjole eller et par højtaljede shorts og en flydende skjorte for et mere afslappet look.

Balletlejligheder

Flade balletsko, der var populære i 00’erne, gør også et uventet comeback i denne sæson. Disse flade og lækre sko er perfekte til det varmere vejr og er blevet set sammen med adskillige kjoler på forårs-sommer-landingsbanerne, men vores foretrukne parring denne sæson er med flydende blomstrede sommerkjoler for et sødt og flirtende look. Vælg neutral-tonede ballet lejligheder i farver som hvid, da disse kan kombineres med en række forskellige outfits, hvilket gør dem til en alsidig mulighed, der er meget elsket af berømtheder som Angelina Jolie og Elle Fanning.

Sneakers

Sneakers bruges ikke længere kun til at dase i huset eller i fitnesscentret. De er en fantastisk mulighed for sommeren 2023 og har udviklet sig til et fashion statement i sig selv – elsket af berømtheder som Kylie Jenner og Taylor Swift. Der er mange forskellige stilarter af sneakers, herunder høje toppe, chunky sneakers og klassiske hvide designs. Derudover kommer de i en række forskellige farver og materialer, herunder læder, lærred og mesh. Det, der er ekstremt populært for sommeren 2023, er en vintage-stil af sko – der vender tilbage til 80’ernes farveblokering eller tykkere design fra 90’erne. For at skabe dette look skal du bære dine sneakers med en jumpsuit, midi-nederdel eller tætsiddende shorts og en baggy t-shirt.

Strappy sandaler

Ingen sommerskoliste er komplet uden sandaler med stropper – en alsidig mulighed, der holder dine fødder kølige i det varme sommervejr. Strappy sandaler kommer i en række forskellige designs, fra flade sandaler til kilesandaler for ekstra højde. Slip-on minimalistiske sandaler er populære på landingsbanen, såvel som mere avancerede metalliske muligheder. Et par flotte sandaler med stropper fungerer perfekt sammen med hørbukser med brede ben eller en flydende blomstret sommerkjole. Frynser er en detalje, som vi ser på landingsbanerne i denne sæson, så sandaler med frynsedetaljer ville være et godt valg til 2023.

Sko er investeringsartikler, der kan opbevares og bæres i mange år fremover, og derfor er det vigtigt at træffe de rigtige valg, når du går på indkøb af sko om sommeren, for at sikre dig, at dine valg vil bestå tidens tand. Vælg styles, der aldrig er ude af mode såsom sandaler og sneakers, som du også kan mikse og matche med ethvert outfit – tænk på at bruge nude nuancer eller naturlige materialer som læder eller canvas.

Dine sko er en fantastisk måde at klæde eller klæde et outfit på, hvilket betyder, at du ca. vend en sommerkjole fra dag til nat, blot ved at skifte dine sko og tilføje noget tilbehør. Nøglebudskabet fra catwalks i 2023 er, at sommersko skal være stilfulde, men ikke gå på kompromis med komforten – vi vil trods alt nyde vores sommer!

FAQ – sommerskor

Er platformssandaler behagelige?

Ja, platformssandaler kan være meget behagelige, især sammenlignet med stilethæle, hvor din vægt er på et mindre overfladeareal. Mange platformssko kommer nu med polstrede såler for ekstra komfort, men hvis du er bekymret, så hav et par balletsko ved hånden, som du kan skifte til, hvis du har brug for det!

Hvilke farver er hotte til denne sommersæson?

Sommeren er sæsonen fyldt med farver, så det elsker vi at afspejle i vores tøjvalg i sommersæsonen. Populære nuancer, der er blevet set på landingsbanerne i år inkluderer:

• Koboltblå
• Lime grøn
• Fuchsia Pink
• Syren
• Neon gul

Statement sko i en bestemt farve er perfekte til en lejlighed. Men fordi du ønsker at bære de fleste sko med en række outfits, kan du måske vælge at foretage dine skovalg i mere neutrale toner som:

• Beige
• Nøgen
• Hvid

Hvilken stil af sko er bedst til sommer?

Konklusion

Sommeren er, når vi oplever det varmere vejr, så vælg styles, der lader dine fødder ånde lidt. Stilarter såsom flade sandaler eller platforme med åbentå-kiler er et godt valg til sommersæsonen.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Kontakt os

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024