Höja värde på hus - 5 ställen ni tjänar på att renovera

Øg husværdi – 5 steder tjener du penge ved at renovere

Alle ønsker at øge værdien af ​​et hus uanset størrelse! Der er mange rum at investere i at renovere derhjemme og samtidig tjene mange penge. Den mest rentable renovering, du kan lave, er dog at renovere en altan. Man kan øge værdien af ​​de investerede penge med så meget som 200%. Med et privatlån med en rente fra 2,95 % kan du dermed få en rigtig god fortjeneste.

Selvfølgelig spiller mange faktorer ind. Geografi og boligens adresse kommer normalt først. Ved renovering af især altanen er altanens placering og udformning vigtig. En veltilrettelagt stor sydvendt altan med udsigt er mere attraktiv end en lille altan ud mod en baggård.

LÆS MERE: Mal hegnet – 10 bedste tips nogensinde

Ifølge Göran Lindohf, mægler hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, kan en renovering af en altan i den rigtige beliggenhed give dig så meget som det dobbelte afkast, dog kan en lille altan ud mod en baggård i værste fald måske kun give 80 % tilbage af det, du investeret i et eventuelt salg.

5 bedste steder at renovere for at Øg husværdi

Køkkenet

Det gamle nedslidte køkken afløses af et nyt køkken i høj klasse i tidløs stil.
Pris: 300.000 SEK
Forøgelse i værdi af udgifterne i procent: 25-50 procent
Kommentar: I en dyrere ejendom er det nemmere at få en større del af investeringen i et nyt køkken tilbage. Jo dyrere huset er, jo mere forventes det at indeholde et kvalitetskøkken. Men som udgangspunkt er det en dårlig investering, selv i dyrere områder. Generelt er køkkener noget, du designer efter dine behov og ønsker. Risikoen er, at det ikke falder i en fremtidig købers smag.

Badeværelset

Det gamle badeværelse får et løft med spa og passende materialevalg.
Pris: 300.000 SEK
Forøgelse i værdi af udgifterne i procent: 20-40 procent
Kommentar: Udgifterne til et luksusbadeværelse anses generelt for at være endnu sværere at inddrive end prisen på et nyt køkken. Et badeværelse, selv i højeste klasse, til flere hundrede tusinde kroner, skal du ikke regne med at få hjem i form af en højere huspris. Ligesom køkkenet er badeværelset et rum, du designer efter din personlige smag. Derfor er der også her en stor risiko for, at det er noget, som potentielle spekulanter ikke bryder sig om.

Taget

Det gamle slidte tag udskiftes med et nyt tag af bedste kvalitet, der matcher husets stil.
Pris: 200.000 SEK
Forøgelse i værdi af udgifterne i procent: 20-60 procent
Kommentar: Et nyt tag er generelt værdsat af boligkøbere. Hvis du vælger de dyreste materialer, får du desværre sjældent refunderet omkostningerne. Du har en større chance for at opnå en højere procentdel fortjeneste, hvis du vælger billigere materiale i dette tilfælde.

Altanen

Der bygges ny altan med flot gulv og eksklusivt glasrækværk, der lukker lyset og omgivelserne ind.
Pris: 80.000 – 150.000 kr
Forøgelse i værdi af udgifterne i procent: 80–200 procent
Kommentar: For en dejlig altan kan du få det dobbelte af, hvad du har betalt for den, er den også sydvendt med udsigt, er chancerne meget gode. Skal altanen ligge i nordlig position med udsigt til en baggård, har du stadig gode chancer for at få de investerede penge tilbage ved salg.

Kælderen

En fugtig kælder på 75 kvadratmeter er renoveret og fikset med både afløb og isolering. Tre brugbare værelser er indrettet.
Pris: 150.000 kr
Forøgelse i værdi af udgifterne i procent: 25-200 procent
Kommentar: Har du en dårligt brugt kælder, som måske ikke kan bruges på grund af fugt, kan det være en god investering at gøre den brugbar. Ikke mindst i områder med høje kvadratmeterpriser. Det er en forholdsvis billig investering, der åbner op for mange ekstra kvadratmeter.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Kontakt os

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024