Top 7 bästa hotell i stockholm

Top 7 bedste hoteller i Stockholm

På et besøg i den kongelige hovedstad har du en verden af ​​overnatningsmuligheder at udforske. Her kan du finde alt fra simple hostels til rene femstjernede luksushoteller. Så er spørgsmålet, hvordan du tænker. Vil du have det lille ekstra?

For de af jer, der ønsker at bo på et hotel, der er noget ud over det sædvanlige, kan vi her præsentere en liste over de 7 bedste hoteller i Stockholm. Alle disse tilbyder gennemgående fremragende service, og du kan regne med værelser i høj klasse og de bedste muligheder for at nyde god mad og drikke.

Bank Hotel

Bank Hotel er et fashionabelt og luksuriøst hotel i Stockholm beliggende på Östermalm i en gammel bankbygning. Det er et boutiquehotel med en unik atmosfære og en service, der er noget ekstra. Det vidner hundreder og hundreder af besøgende om.

På Bank Hotel er der både standard dobbeltværelser, suiter og penthouses. Faktisk kan du vælge mellem mere end en håndfuld værelsestyper. Alle er indrettet i unikke stilarter med maksimal komfort.

Hotellet ligger tæt på restauranter og barer, men Bank Hotel har også egne spisesteder og vandhuller. Et eksempel er Bonnie’s Restaurant, som ligger smukt under glastaget i den gamle banksal.

Kørselsvejledning: Fra Sergels Torg, følg Hamngatan mod øst og drej derefter af mod Kungsträdgårdsgatan. Efter ca. 200 meter, drej til venstre ad Arsenalsgatan. Hotellet ligger i toppen af ​​den gade.

Hvor mange femstjernede hoteller er der i Stockholm?

Du har i alt elleve 5-stjernede hoteller at vælge imellem i Stockholm by. Alle er inden for 0-2 km fra byens centrum og Stockholm Central.

Grand Hotel

Ønsker du en hoteloplevelse ud over det sædvanlige, kan Grand Hotel i Stockholm aldrig være et dårligt valg. Grand Hotel er Sveriges mest berømte hotel, og det er der en god grund til. Her bliver du forkælet med luksusen af ​​det klassiske snit og smukke udsigter over hovedstaden.

Det er ikke svært at bestille et værelse på Grand Hotel. Det svære er, hvad man skal vælge! Hvis du gerne vil have nogle penge til overs for sjov, kan et enkelt- eller dobbeltværelse være at foretrække. Hvis penge ikke er et problem, har du en verden af ​​fantastiske suiter at vælge imellem, såsom:

● Rooftop Suite
● Royal Suite
● Loftssuite (to etager)
● Flag Suite
● Prinsesse Lilian Suite
● Ingrid Bergman Suite

Sveriges mest berømte hotel har naturligvis restauranter. Madbaren, signeret af Mathias Dahlgren, er en perle (omend en dyr en!). Verandaen og Rutabaga er hotellets to andre restauranter.

Kørselsvejledning: Grand Hotel ligger på Södra Blasieholmshamnen lige syd for Kungsträdgården, kun få minutter i bil fra Stockholm C.

Radisson Blu Royal Viking Hotel

Hoteller med det lille ekstra er ikke altid så familievenlige. Radisson Blu Royal Viking Hotel er dog et sted, der har meget for både unge og gamle. Her kan alle sove godt, spise godt og slappe af på den bedst mulige måde.

Til børnene har Radisson Blu Royal Viking Hotel et helt koncept, Rad Family World, som går ud på, at børnene får et lidt specielt hotelophold. Det handler for eksempel om:

● Velkomstgave
● Drikkebilletter
● Aktivitetssæt
● Børnemenuer i restauranten
● Badeværelsesprodukter til børn
● Aktiviteter

Hvad kan man ellers sige om hotellet? Det er stort med sine 459 værelser og du har selvfølgelig en restaurant og bar at besøge. Hotellets restaurant er den velkendte Stockholm Fish.

Kørselsvejledning: Kommer du med tog, er du kun få skridt fra hotellets indgang på Vasagatan. Hvis du kommer i bil, skal du blot sigte mod Stockholms Central.

Hvilket hotel i Stockholm er højest rangeret af brugere og besøgende?

Hvis vi sammenvejer data fra Tripadvisor og forskellige hotelbookingssider, kan vi kåre det femstjernede Bank Hotel i Stockholm som det højest placerede i hovedstaden.

Hotel ved Six

Hotel At Six ånder eksklusivitet, hvor indretning, mad og service lever op til de højeste standarder. Dette er et femstjernet hotel, hvor du kan forkæle dig selv!

Der er 343 værelser i forskellige prisklasser at vælge imellem. Du får maksimal eksklusivitet med The Masterpiece suite, som måler 115 kvadratmeter. Selv for mad er Hotel At Six noget ekstra. Der er en restaurant, to barer og en bistro at besøge.

Kørselsvejledning: Hotel At Six ligger på Brunkebergstorg i det centrale Stockholm og kun få minutters gang fra Hovedbanegården.

Hotel Frantz

Hotel Frantz på Söder er et hyggeligt boutiquehotel, der blandt andet tilbyder en spændende pakkepris, hvor en hotelovernatning, middag med mere er inkluderet i prisen. Perfekt til parret, der gerne vil væk for en stund!

Lyder en pakke med velkomstdrink, god middag, dejlig overnatning, morgenmad og sen udtjekning interessant? Så er Hotel Frantz et hotel man skal se nærmere på.

Kørselsvejledning: Hotel Frantz ligger ved Slussen, lige ved metrostationen Slussen, cirka 10 minutter i bil fra Hovedbanegården.

Haymarket fra Scandic

Scandic-kæden slår dig måske ikke som en, der byder på lidt ekstra luksus, men Haymarket ved Hötorget kan måske overraske dig. Dette hotel blev i øvrigt kåret som Sveriges bedste i 2020.

Hos Haymarket bestemmer du selv, hvad det lille ekstra skal være. Her er mange forskellige værelsestyper, herunder fine suiter. Her er også ikke mindre end tre restauranter.

Kørselsvejledning: Du kan nå Hötorget med metro, i bil eller til fods. Afstanden fra Hovedbanegården er kun omkring 1 km.

Hvilket hotel er det dyreste i Stockholm?

En sammenligning af nogenlunde tilsvarende enkelt- og dobbeltværelser viser, at Lydmar Hotel på Norrmalm er hovedstadens dyreste overnatningssted i kroner og ører for en hotelovernatning. Med hensyn til mere eksklusive værelsestyper som juniorsuiter og suiter, er Grand Hotel den dyreste mulighed i forhold til selve prisskiltet.

Hotel Rival

Hotel Rival er hotellet, hvor du ikke behøver at træde ud i storbypulsen for at opleve nydelse med restaurant, bar, natklub og shows. Her kan du få alt serveret på stedet, mens du tilbydes overnatning af bedste mærke.

Lange morgenmadstider, roomservice, pudemenuer – her er din afslapning i centrum. Du kan naturligvis også vælge mellem en række forskellige rum.

Kørselsvejledning: Hotellet ligger på Mariatorget i syd, cirka 10-15 minutter i bil fra Stockholm C. Den nærmeste større gade er Hornsgatan.

Resumé – hoteller i Stockholm

Uanset hvad du mener med begrebet “det lille ekstra”, håber vi, at denne guide til de 7 bedste hoteller i Stockholm har givet dig den information, du leder efter. Det er ikke altid nemt at finde den rigtige blandt hoteller, men med vores ledetråde kan du måske nemmere vælge overnatning til dit næste eventyr i storbyen.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Kontakt os

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024