Top 20 bästa camping i sverige

Top 20 bedste camping pladser i Sverige

(Billede ovenfor fra Vastsvarige.com)

Leder du efter gode campingpladser i Sverige? Så kan du lade være med at lede, for i dette indlæg finder du alt, hvad du behøver at vide om camping Sverige.

LÆS MERE: 10 bedste glampingsteder i Sverige, du skal besøge

En af de bedste måder at komme ud i naturen og opleve et helt andet liv på er camping. Uanset om du gør det sammen med venner eller familiemedlemmer, kan det være en enestående mulighed for at opleve naturen på en anderledes måde. Det er her, vi beslutter os for at lave en liste over nogle af de bedste campingpladser i Sverige. Så næste gang du vil campere, kan du vælge det bedste sted for dig.

Camping Sverige

1.   Skuleskogen Nationalpark

Skuleskogens Nationalpark er en af ​​de foretrukne destinationer for campingpladser i Sverige, og det er der en god grund til. Parken har en dejlig atmosfære, og nogle af de bedste vandrestier i landet, der strækker sig kilometervis. Det giver dig også mulighed for at udforske al den naturlige skønhed i faunaen og floraen og byder på masser af campingområder. Det er også en fantastisk destination, hvis du leder efter eventyrlige aktiviteter som klatring.

2.   Upplandsleden, Uppland

Upplandsleden ligger i Uppland. Med masser af vandrestier kan du enten tage bilen eller bussen. Det tilbyder også alle de bekvemmeligheder, du har brug for, såsom brusere og toiletter. Det kan være en meget spændende destination for forskellige aktiviteter såsom vandreture og fiskeri. Alle, der elsker at tilbringe tid udendørs, vil elske at campere på Upplandsledsv.

3.   Fulufjället Nationalpark

Fulufjäll er også en af ​​de mest populære nationalparker i Sverige, og det er et fantastisk sted for camping og vandreture, med masser af stier at udforske. Landskabet er fantastisk, og der er masser af muligheder for at spotte dyrelivet. Toppene i Fulufjälls-området når over 2.000 meter i højden, hvilket gør det til et af de højeste steder i Sverige.

4. Gotland

Gotland er en populær campingdestination på grund af dets mange fantastiske landskaber og dets nærhed til Sveriges indre. Der er flere campingpladser på øen, hvoraf de fleste tilbyder autocamperparkering, teltcamping og hytteudlejning. Gotlands skove, strande og søer gør det til et ideelt sted for camping og udendørs aktiviteter såsom vandreture, cykling, fiskeri og svømning.

5. Landskrona, Skåne

Leder du efter et sted at campere i Landskrona i Skåne, er det en god mulighed. Byen ligger ved kysten, og der er flere campingpladser i området, som byder på en flot udsigt over vandet. De fleste af campingpladserne har brusere, toiletter og køkkener til rådighed, og nogle har endda Wi-Fi. Der er også masser at lave i selve Landskrona, herunder sightseeing, svømning, vandreture og cykling.

6.  Lötorp, Öland

Löttorp ligger midt i Norskehavet og er et af de fjerneste steder i verden. Det er kun tilgængeligt med båd. De eneste indbyggere i Löttorp er en håndfuld fiskere, der bor i en lille landsby på nordsiden af ​​øen.

Lötorp er en fremragende campingdestination til at koble af fra al den daglige stress og komme tilbage til dine rødder. Kystlinjen er barsk med stejle klipper og klippestrande.

7. Varberg, Halland

Varberg camping er en campingplads beliggende i udkanten af ​​Varberg by. Her tilbydes campingfaciliteter til telte og campingvogne samt hytter til leje. Campingpladsen har også en restaurant, en legeplads og en swimmingpool.

Det er et af de mest populære turistmål i Sverige. Varberg har mange sandstrande og en lang kystlinje. Hvis du tænker på.

8. Västervik, Småland

Hvis du leder efter et sted at campere i det sydlige Sverige, anbefaler jeg, at Västervik også er en god mulighed. Den ligger i Småland og er kendt for sin smukke natur og fantastiske campingfaciliteter. Der er masser af steder at slå dit telt op eller parkere din autocamper, og personalet er meget venlige og hjælpsomme. Campingpladsen har også butikker, hvor du kan købe mad og andre forsyninger, og der er en legeplads for børnene.

9.Vänern, Västergötland

Vänern er en af ​​Sveriges smukkeste søer, beliggende i Västergötlands kommune. Campingområdet omkring søen er et populært turistmål med camping- og campingpladser samt udlejningspladser. Søen er kendt for sit klare vand og ørredfiskeri. Gør det til en af ​​de bedste destinationer for de campister, der elsker at fiske. Vandet er rent og klart, hvilket gør det perfekt til svømning.

10. Glaskogen, Värmland

Glaskogens campingplads er et populært turistmål for dem, der besøger området omkring Värmland. Campingpladsen ligger i et smukt skovmiljø og giver de besøgende mulighed for at campere i telte eller hytter, samt nyde vandreture og andre udendørs aktiviteter.

Det ligger i en smuk dal omgivet af bjerge, og der er flere vandrestier, der fører til de omkringliggende tinder. Hvis du leder efter en uforglemmelig campingoplevelse, er dette enorme naturreservat et fremragende valg med smuk fyrreskov ud til en uberørt sø.

11. Vänersborg, Västergötland

I byen Vänersborg i Västmanland ligger en campingplads ved Vänerns strand. Campingpladsen er populær i sommermånederne for folk, der ønsker at nyde skønheden ved søen og det omkringliggende landskab.

Fra afsondrede steder ved vandet til steder i hjertet af byen, der er noget for enhver smag. Og med masser af aktiviteter tilgængelige i området, vil du aldrig løbe tør for ting at lave.

Foto: Camping.se

12. Lapland

Camping i Lapland giver mulighed for at opleve naturen i Skandinaviens nordligste region. Området er kendt for sine skove, søer og bjerge, og camping her giver besøgende mulighed for at nyde disse funktioner, samtidig med at de er tæt på Tromsø by.

Området er kendt for sit kolde vejr og mørke vintre.

Besøgende kan nyde aktiviteter såsom langrend, snescooterkørsel og hundeslæde i de koldere måneder og vandreture, fiskeri og camping om sommeren. I sommermånederne går solen aldrig ned, hvilket giver en unik mulighed for at opleve nordlyset.

13. Strömstad, Bohuslän

Beliggende i Strömstad, en lille by i Bohuslän amt, og tilbyder en fantastisk udsigt over Skagerrak og den norske kyst. Besøgende kan vælge mellem en række campingmuligheder, herunder pladser til telte, campingvogne og autocampere samt hytter og lejligheder.

14. Årjäng, Värmland

Årjäng er en anden almindelig destination for camping i Sverige. Dens omfavnende skov er det perfekte sted at tilbringe lidt tid med familie eller venner. Den lille by byder også på en afsondret destination, hvis du bare vil slappe af et par dage.

15. Gustavsvik, Örebro

Gustavsvik er et andet populært campingområde, det har en række aktiviteter, herunder svømning, sejlsport og fiskeri, fordi det er så tæt på Hjälmaren-søen. Der er mange forlystelsesparker i området, hvilket gør det til en perfekt campingdestination, hvis du har børn.

16. Leksand Strand

Leksand Strand camping er et sted, der giver besøgende mulighed for at campere i Siljans smukke omgivelser. Der er mange forskellige campingområder til rådighed, hver med deres egne unikke karakteristika. Campingarealerne er spredt over et stort område, hvilket betyder, at der er god plads til alle.

Siljan tilbyder besøgende en chance for at nyde en masse vandaktiviteter såsom fiskeri, svømning og meget mere.

17. Dalene

Dalarna er også en af ​​de mest populære campingdestinationer i Sverige. Det tilbyder masser af campingpladser, hytter, ejerlejligheder til leje og endda RV parker. Campingpladsen er åben fra maj til september og ligger ved Siljans strand.

Det er et populært sted for camping, vandreture og fiskeri. Området er kendt for sine smukke udsigter med skove og søer i landskabet.

18. Kungsleden

Kungsleden camping er et sted i Sverige, der er populært for sine vandreture og camping. Pladsen ligger langs Kungsleden, en langdistance vandresti, der strækker sig over 440 miles. Det er et af de mest fjerntliggende steder på denne liste, og det plejer at være den bedste mulighed, hvis du vil have lidt alenetid med din familie eller venner. Det giver campister en fantastisk udsigt over det naturlige landskab, og det er en meget fredelig beliggenhed

19. Piteå, Norrbotten

Piteå er en by beliggende i Norrbotten-regionen og berømt for sine campingfaciliteter, som er populære blandt både turister og lokale. Leder du efter et sted med sandstrand, hvor du enten kan campere eller tage din autocamper med, er Piteå et glimrende valg.

20. Askim Strand, Gøteborg

Askim Strand er en af ​​de bedste mobilhome-parker i nærheden af ​​Gøteborg, og er også et af de bedste steder at campere i regionen. Dens nærhed til havet gør det til en fremragende destination for alle, der ønsker at svømme om sommeren eller endda fiske. Omgivelserne er også meget smukke, og den store fordel er, at det ikke ligger særlig afsides, og det er tæt på Gøteborg.

ENDELIG RESUMÉ – Bedste Camping Sverige

Som du kan se, er der utroligt mange smukke campingpladser i Sverige, et besøg værd. Jeg bor selv i nærheden af ​​Varberg og kan råde alle campister til at tage en tur dertil om sommeren. Det er ren magi omkring Appelviken og man ser masser af mobilhomes, opstillet. Der er et dejligt fællesskab mellem campister der og havet ligger lige ved siden af.

Hav en god campingsommer!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i medierne

  Følg boligindretning

  Om inredningsvis

  Inredningsvis er Sveriges mest populære side om boligindretning og livsstil, med tusindvis af læsere hver måned. Maria Ljungström grundlagde Inredningsvis, og hun har et sandt blik for, hvordan man får et hjem til at se luksuriøst og personligt ud.

  Annoncer

  info@inredningsvis.se

  Kontakt os

  Alle rettigheder forbeholdes - Copyright 2024